BBLiD

NYHET!

BBLiD - din personlige identitet hos BONORD

26.januar 2018 er en merkedag. BONORD har vært en aktiv pådriver til videreutvikling av boligbyggelagenes datasystemer, og innføring av BBLiD (leses bbl id) er vår nyeste satsing. 

BBLiD lanseres fredag 26.januar sammen med tjenesten Min Side, som gir deg en enkel oversikt over dine engasjement hos BONORD og tilgang til alle de verktøy du har rettigheter til eks. Portalen, Plussplan, Bevar-HMS. Min side erstatter dagens portalfront og samler tjenestene helhetlig.

Enkelt fortalt er BBLiD din pålogging til datasystemene hos BONORD. Påloggingen er personlig og brukes når du som styreleder eller styremedlem skal inn for å godkjenne fakturaer eller gjøre annet relevante oppgaver for ditt lag, men du har også tilgang på egne data som eksempelvis oppspart bonus i vårt fordelsprogram.

Samme BBLiD brukes også ved innlogging i BONORDs mobile App, enten for å se på dine medlemdata eller du ønsker via appen å gå til Min side (Portalen). En kan sammenligne BBLiD med f.eks. BankID eller din personlige innlogging for å lese aviser på nett.

Enkelt å få din BBLiD
Det er veldig enkelt å få sin BBLiD, for du logger ganske enkelt på som vanlig. Dette gjør du f.eks. når du får en epost om at du har fakturaer til godkjenning. Eventuelle meldinger får du direkte i skjermbildet, og så vil du deretter komme inn på Min side, hvor bl.a. du finner Portalen.

Neste gang du skal logge inn, gjør du det som vanlig med din BBLiD (brukernavnet og passordet du brukte ved første gangs innlogging i BBLiD).

Har du lastet ned BONORDs nye APP?
Ha BONORD med deg der du ferdes. Så langt har mer enn 1200 lastet denne ned. Ha alltid oversikt over ditt medlemskap og dine medlemsfordeler – rett i lommen. I tillegg har du tilgang til Min side og Portalen. NB! I forbindelse med lanseringen av BBLiD vil appen oppdateres. Du må da logge deg inn på denne på nytt for å få full effekt av oppdateringen.

Last den ned på App-store (iOS) eller Google Play (Android).

Praktisk informasjon
I forbindelse med lanseringen vil det torsdag 25.januar 2018 mellom kl.2200-2300 ikke være mulig å logge på våre systemer.

Med hilsen

Boligbyggelaget NordDel |