ByggA_Fasade_Vest_vinter_web

Forkjøpsrett for BONORDs medlemmer!

Bjerkaker Vest, bygg A – En del av Bjerkaker Sjøpark

BONORD har inngått en avtale med Bjerkaker Sjøpark som sikrer våre medlemmer forkjøpsrett i byggeprosjektets neste salgstrinn – Bjerkaker Vest, bygg A.

Om prosjektet
Bjerkaker Vest, bygg A inngår i prosjektet Bjerkaker Sjøpark og vil bestå av 69 flotte borettslagsleiligheter med unik beliggenhet på Sør-Tromsøya. Her har du skole, butikker, treningssenter og barnehager i umiddelbar nærhet. Bjerkaker Sjøpark er ikke bare et nytt boligprosjekt, men en del av et nytt bydelssenter som er under utvikling.

Unik sjøpark
Rett utenfor døra, ned mot havet skal prosjektet i samarbeid med kommunen og andre utbyggere etablere en helt unik offentlig sjøpark til glede for alle som bor der. Strandpromenaden vil slynge seg gjennom sjøparken og binder strandkanten sammen med Kyststien til Telegrafbukta. 

I bygg A kommer flotte leiligheter med beliggenhet både mot sør/vest og den store frodige hagen. Her får du flotte sol- og lysforhold samt fantastisk utsikt gjennom skreddersydde romløsninger med store vindusflater! Velg mellom 69 smakfulle leiligheter fra 37 til 150 kvm, med planløsninger og utsikt i alle himmelretninger. Noen av leilighetene har gjennomgående utsikt så slipper å måtte velge din favorittutsikt.

Hagen din
Rett utenfor boligene ligger Hagen, to mål med rekreasjon i lune omgivelser. Plenen slipper du å klippe, løvet fra høsttrærne rakes av andre. Hagen slik du ønsker en hage skal være – et sted å finne roen under åpen himmel, uten å måtte pakke ryggsekken. Sett maten i ovnen og bruk ventetida på et pledd i gresset. Hagen er skapt for hverdagens små tidslommer.

Får du besøk av familien eller har barn i lekende alder, er hagen stedet for fri utfoldelse. Mellom gressplenene og trærne er det plassert fine små aktivitetssoner med lekeapparater og sittegrupper, perfekt for å trekke seg litt unna. Vinterstid sørger oppvarmede gangstier for at du kan spasere snøfritt gjennom hagen. Og når den milde vårsola jager snøen på flukt og løvetannen titter frem, er det i hagen du finner en lun krok og får den første smaken av sommer.

Leilighetene 209, 210, 211 og 212 leveres med egen privat hage ved inngangsparti fra parken.

Praktisk informasjon
Bjerkaker Vest, bygg A blir organisert som et borettslag, som skal forvaltes av BONORD. Det er inngått avtale for prosjektet om BONORDs gode ordninger for sikring og trygging, herunder sikringsfond og produktet Forskutterte felleskostnader.

  • Bjerkaker Vest er 4. salgstrinn i Bjerkaker Sjøpark
  • FORKJØPSRETT for BONORD-medlemmer
  • Borettslag med gunstig finansiering
  • Totalpris fra kr. 1.890.000 (Innskudd fra kr. 756.000,-)
  • 1-4-roms leiligheter fra 36-150 kvm BRA
  • Mange vestvendte leiligheter med flott utsikt
  • Snøsmelteanlegg på gangveier
  • Sjøpark med strand og brygge utenfor døra
  • Frodig og skjermet hage


Forkjøpsrett for BONORDs medlemmer
For å melde forkjøpsrett må du fylle ut interessentskjema og levere dette innen oppgitt frist. Det er ikke bindende å melde interesse, og blir ikke så før forkjøpsretten benyttes å tildelingsmøtet.  

Har du spørsmål knyttet til dette er det bare å ta kontakt med BONORDs kundesenter.

Forkjøpsretten lyses ut 08.mars 2018, med meldefrist 20.mars 2018 kl.10.00.
Tildelingsmøte vil finne sted i BONORDs lokaler, Nerstranda senter 4.etg. 20.mars 2018 kl.18.00

Er du ikke medlem kan du enkelt melde deg inn i BONORD via på nett gjennom å trykke her.  

Interessentskjema finner du HER

Prospekt for prosjektet. Trykk HER

Salgsdokumentene og priser finnes på prosjektets hjemmeside. Trykk HER 

Her kan du se video med prosjektleder for Bjerkaker Sjøpark Trond Petter Robertsen som forteller om prosjektet. Trykk HER  (NB! Filen lastes ned)

Prosjektet har også produsert et innstikk til avisen. Her kan du lese dette.

Spørsmål om prosjektet
Hvis du har spørsmål om prosjektet kan følgende kontaktes:

Ruth Norstrøm
ruth.norstrom@dnbeiendom.no
tlf. 982 59 102

Kristian Ytreberg
kristian.ytreberg@dnbeiendom.no
tlf. 982 59 102

Raymond Gjertzen
Raymond.gjertzen@dnbeiendom.no
tlf. 920 79 555

Sjøsiden_vinter_web.jpgDel |