DIAKRIT Co. Ltd.

NYHET - Lanserer ny toppetasje!

Brovingen - Med havet som nabo

To av Harstads eldste og mest solide bedrifter, Harstad Skipsindustri (HSI) og BONORD, har gått sammen for å skape et av Harstads mest spektakulære boligprosjekter. Prosjektet har vi kalt Brovingen. Nå lanserer vi ny toppetasje med Harstads "råeste" leiligheter!

Leilighetene har vi plassert helt ute ved vannkanten, med utsikt mot Trondenes og Vågsfjorden, og med umiddelbar nærhet til sentrum. En perfekt plassering både om du ønsker å finne roen eller ta for deg av byens kulturelle tilbud. Kombinasjonen av solid arkitektarbeid fra Arkitektkontoret A3, en fantastisk plassering, og BONORDs løsninger for trygging og sikring av borettslaget, gir et helt spesielt boligprosjekt. Ikke minst gir lyset og nærheten til havet boliger med unike kvaliteter.

Forkjøpsrett for BONORDs medlemmer
Leilighetene selges med forkjøpsrett til medlemmer av BONORD og STORBYalliansen (USBL, TOBB, BATE, VESTBO, Bodø BBL).

Forkjøpsretten lyses ut 13.mars 2018 med meldefrist 22.mars 2018 kl.1000. Tildeling finner sted samme dag. Ordinært salg starter 23.mars 2018 kl.0800.

For å melde forkjøpsrett må du fylle ut interessentskjema og levere dette innen oppgitt frist. I dette tilfellet innen 22.mars kl.1000. Det er ikke bindende å melde interesse, og blir ikke så før forkjøpsretten benyttes på tildelingstidspunktet, som er samme dag. Interessentskjema finner du HER  Har du spørsmål knyttet til dette er det bare å ta kontakt med vårt kundesenter.

Er du ikke medlem kan du enkelt melde deg inn i BONORD via på nett gjennom å trykke her.  

Hold deg oppdatert om prosjektet på dets Facebookside

For prospekt, priser og mer informasjon finner du på prosjektets nettside: www.brovingen-harstad.no 

Spørsmål om prosjektet
Hvis du har spørsmål om prosjektet kan følgende kontaktes:

Bjørn Mathisen
Tlf.: 902 05 553
E-post: bm@bonord.no

Tone Trøite
Tlf.: 917 76 377
E-post: tt@garanti.no

På bildet ser du prosjektets plassering i byen.

Brovingen_Utvickling_Overview_web_630x351.jpg

Her kan du registrere deg for mer informasjon:


 

Del |