Logo BONORD_500x170

Stilling ledig

Leder kundesenter

Vi søker leder til vårt nye kundesenter i Tromsø.

BONORD søker en salgsorientert leder til vårt nye kundesenter, som kan inspirere både eksternt og internt, samt være ansvarlig for BONORDs fordelsprogram.

Kundesenteret er en av organisasjonens fire fagavdelinger, og har i hovedsak oppgaver knyttet til våre medlemmer/andelseiere. Noen av arbeidsoppgavene som er underlagt kundesenteret er utlysning og prøving av forkjøpsrett, eierskifter, informasjon og markedsaktiviteter, samt forvaltning av vårt fordelsprogram for våre medlemmer.  Kundesenteret er også vårt første og viktigste kontaktpunkt mot våre kunder. Kundesenteret er ansvarlig for konsernets felles tjenester som sentralbord og posthåndteringer. Avdelingen har i dag 4 medarbeidere i Tromsø og Harstad.

Som leder for kundesenteret har du personal- og lederansvar for enheten. Hovedarbeidsoppgaver vil være ledelse av og den daglige driften av kundesenteret, markedsarbeid i form av kampanjeutvikling og styring av disse i alle kanaler, rapportering, og videreutvikling av vårt fordelsprogram for våre medlemmer i Tromsø, Harstad og Hammerfest. Hovedarbeidssted er i Tromsø.

Vi søker etter deg som har utdanning innen salg/markedsføring, økonomi eller ledelse. Generelt gode datakunnskaper og erfaring fra arbeid med sosiale medier er ønskelig. Du må i tillegg være salgsorientert, og være innstilt på å stå på for og nå de ambisiøse målene vår organisasjon har satt for vekst.

Personlige egenskaper som vektlegges er gode samarbeids- og relasjonsegenskaper, gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner, samt at du er utviklingsorientert og strukturert. 

Vi tilbyr en stilling med varierte og spennende oppgaver i et solid og innovativt selskap, et godt faglig miljø, og trivelige kolleger. BONORD har hyggelige og ordnede arbeidsforhold, med gode pensjons- og lønnsbetingelser.

Lønn og øvrige betingelser etter avtale.

Spørsmål om stillingen
For mer informasjon eller spørsmål om stillingen kan personalsjef Hege-Elisabeth Bosch kontaktes enten per e-post: heb@bonord.no eller mobil 971 99 386.

Søknad sendes Hege Elisabeth Bosch.

Søknadsfrist: 30.09.2017

BONORD er en medlemsorganisasjon som driver boligbygging, boligforvaltning, og eiendomsmegling gjennom GARANTI-kjeden. Vi er i dag Nord-Norges største private eiendomsforvalter med over 22.500 medlemmer og en forvaltningsportefølje på over 11 000 enheter gjennom 330 boligselskaper.Del |