2015_11_05_ACONA_Finnsness_3_0002

Stor interesse - 22 leiligheter solgt!

Lundhaugen Borettslag - 36 moderne leiligheter på Finnsnes

Lundhaugen borettslag er 36 moderne leiligheter i det spennende Byparkenprosjektet på sentrale Lundneset på Finnsnes. Prosjektet har fått stor oppmerksomhet og allerede er det solgt 22 leiligheter.

Med sin unike plassering på Lundneset er borettslaget første byggetrinn i den spennende byutviklingen som vil skje i området i årene fremover. Byparken samler næring, handel, forskning, kultur og urbant levesett, i et fantastisk område med nærhet til sjø, og veldig gode solforhold. I tillegg er området det naturlige trafikale knutepunktet. 

Leilighetene er tilpasset alle livets faser, og vi har valgt å utstyre dem med store vindusflater, for å gi deg maksimalt av den fantastiske utsikten.

Prosjektet består av 36 leiligheter fra 5 til 8 etasje, og består av 8 hovedtyper. Leilighetene er fordelt mellom 2-3- og 4-roms enheter.

Utbygger av prosjektet er Lundhaugen Utbygning AS som eies av BONORD – Boligbyggelaget Nord og FEU AS. Arkitekt er AT Plan og Arkitektur.

Ansvarlig prosjektmegler for Lundhaugen Borettslag er Leif-Harald Svendsen ved GARANTI Eiendomsmegling. Har du noen spørsmål kan han kontaktes enten på e-post: leif.harald.svendsen@garanti.no eller telefon +47 916 09 643.

Du kan også bruke skjemaet under for å sende spørsmål eller om du ønsker å bli kontaktet med mer informasjon.

Besøk gjerne prosjektet på FACEBOOK for spennende oppdaterte nyheter. Trykk her eller besøk prosjektets nettside www.lundhaugen.no 

Lundhaugen_500x72.jpg


 

Del |