Logo BONORD_500x170

Stilling ledig

Vi søker teknisk konsulent / vedlikeholdsplanlegger

BONORD har hatt betydelig vekst de senere år, og vi søker derfor etter ny medarbeider til vår tekniske avdeling. 

Avdelingen er en av organisasjonens fire fagavdelinger, og leverer i dag tjenester innen prosjekt- og byggeledelse, takst, eierskifterapporter, HMS,  vedlikeholdsplanlegging, rehabilitering, og nybygg. Vi er i dag 9 medarbeidere i Tromsø, Harstad og Hammerfest. Som teknisk konsulent har du en sentral rolle. Du får ansvaret for egne prosjekter, og vil inngå i team med utviklingen av disse fra start til overlevering. Hovedarbeidsoppgaver vil være vedlikeholdsplanlegging, eierskifter og tekniske bistand til våre forvaltede boligselskaper.

  • Hovedarbeidssted og kontor for stillingen er Hammerfest.

Vi søker etter deg som har bygningsteknisk kompetanse og forståelse, og stillingen er ikke begrenset av fagområde. Erfaring fra vedlikeholdsplanlegging og FDV er et pluss.  Generelt gode datakunnskaper, og erfaring med arbeid med digitale løsninger er ønskelig. Du må i tillegg være salgsorientert, og være innstilt på å stå på for å nå de ambisiøse målene vår organisasjon har satt for vekst. Du forventes også på en god måte å ivareta og utvikle relasjonen til våre kunder. 

  • Personlige egenskaper som vektlegges er gode samarbeids- og relasjonsegenskaper, gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner, utviklingsorientert og strukturert.

Vi tilbyr en stilling med varierte og spennende oppgaver i et solid og innovativt selskap, et godt faglig miljø, og trivelige kolleger. BONORD har hyggelige og ordnede arbeidsforhold, med gode pensjons- og lønnsbetingelser. Lønn og øvrige betingelser etter avtale.

Spørsmål om stillingen kan rettes til teknisk sjef, Sigmunn Sørensen.

Kortfattet søknad med CV sendes på e-post til ss@bonord.no


Kontaktperson
Teknisk sjef Sigmunn Sørensen, tlf. 77 60 32 00 / 480 58 323 

BONORD er en medlemsorganisasjon som driver boligbygging, boligforvaltning, og eiendomsmegling gjennom GARANTI-kjeden. Vi er i dag Nord-Norges største private eiendomsforvalter med over 22 500 medlemmer og en forvaltningsportefølje på over 11 000 enheter gjennom 330 boligselskaper.Del |