2015_11_05_ACONA_Finnsness_3_0002

Alle leiligheter solgt

Lundhaugen Borettslag - 36 leiligheter på Finnsnes solgt

Lundhaugen borettslag er 36 moderne leiligheter i det spennende Byparkenprosjektet på sentrale Lundneset på Finnsnes. Prosjektet har fått stor oppmerksomhet og alle leilighetene er nå solgt.

Med sin unike plassering på Lundneset er borettslaget første byggetrinn i den spennende byutviklingen som vil skje i området i årene fremover. Byparken samler næring, handel, forskning, kultur og urbant levesett, i et fantastisk område med nærhet til sjø, og veldig gode solforhold. I tillegg er området det naturlige trafikale knutepunktet. 

Leilighetene er tilpasset alle livets faser, og vi har valgt å utstyre dem med store vindusflater, for å gi deg maksimalt av den fantastiske utsikten.

Prosjektet består av 36 leiligheter fra 5 til 8 etasje, og består av 8 hovedtyper. Leilighetene er fordelt mellom 2-3- og 4-roms enheter.

- Det er svært gledelig at alle enheter nå er solgt. Ekstra moro er at dette er på samme tid som overtagelsen av leilighetene er for kjøperne. Prosjektet er blitt veldig bra og vi tror at de nye beboerne i Lundhagen borettslag vil få det veldig fint i sine nye hjem, uttaler Svein Dalsbø, adm. direktør i BONORD. 

Utbygger av prosjektet er Lundhaugen Utbygning AS som eies av BONORD – Boligbyggelaget Nord og FEU AS. Arkitekt er AT Plan og Arkitektur.


Lundhaugen_500x72.jpgDel |