Elaering2018

Nanolæring

Invitasjon til kurs

Introduksjonsprogrammet for styremedlemmer i boligselskaper.

Vi kjører ny runde med vårt fantastiske e-læringskurs. Kurset er utviklet i samarbeid med NBBL og bygger på nanolæringsprinsipper. Hver leksjon varer mellom 3-5 minutter og er et perfekt tidsfordriv på bussen, i kaffepausen eller på sengekanten. Kurset gir deg som styremedlem en enkel og grunnleggende innføring om sameier eller borettslag. Du kan delta så mange ganger du ønsker. Dersom du ikke fullførte sist eller vil ha repetisjon er det bare å melde seg på. Og best av alt – det er helt gratis!

Kurset passer for alle sammen, enten du er nyvalgt eller om du har lang fartstid i styret. Dersom du har spørsmål til innholdet eller ønsker mer informasjon, er det bare å ta kontakt med deres kontaktperson. Som styremedlem i et boligselskap vil du etter planen motta de første leksjonene i uke 38. Kurset består av totalt 10 leksjoner. Du vil motta to leksjoner per uke, tirsdag og torsdag morgen, i fem uker.

Introduksjonsprogrammet er en del av en BONORDskolen, og vi er i full gang med å utvikle nye kurs. Så snart disse er ferdige vil vi komme med mer informasjon.

For påmelding: TRYKK HER

Vennlig hilsen

Bård8_112x134[1].jpg

Bård Fredheim
ForvaltningssjefDel |