Senteret2

Nytt og spennende boligprosjekt i Harstad

SENTERET BORETTSLAG – enklere blir det ikke!

Vi lanserer nå 12 moderne leiligheter, alle på ett plan, heis og med parkering og sportsbod i kjeller.

BONORD, i samarbeid med Per Strand Eiendom AS, lanserer nå disse praktiske leilighetene med nærhet til det meste av det du trenger. Borettslaget vil bestå av en blokk med tre boligetasjer og parkeringskjeller med sportsboder. Leilighetene vil ligge rett sør av Kanebogen Senter, er alle 3-roms, og  på ett plan. Leilighetene får balkong mot sør eller vest.

NÆRHET TIL ET AKTIVT LIV!
Den sentrale beliggenheten gir deg sjansen til et aktivt liv. Du bor nært kafeer, kjøpesenter med 60 butikker, treningssenter, bowlinghall, tannlege, legesenter, busstopp, naturen i form av bl.a. Gangsåstoppen og badestranden i Kanebogen. Like i nærheten ligger det også flere idrettsanlegg og skoler, samt at det er god barnehagedekning og mange spennende tilbud i nærområdet. Det er fire kilometer til Harstad sentrum og det skal lages gang- og sykkelstier inn til sentrum.

VI OPPSUMMER ET GODT TILBUD!
Når vi oppsummerer dette mener vi å kunne tilby deg og din familie

  • Praktiske og spennende leiligheter organisert som borettslag
  • Pris- og finansieringsløsning som er svært konkurransedyktig
  • Individuell nedbetaling av fellesgjeld
  • Sentral beliggenhet for et aktivt familieliv
  • Gangavstand til nødvendig infrastruktur

Gjennom bygging av Senteret borettslag tilbyr vi leiligheter som vil gjøre din hverdag enklere samtidig som vi gir deg trygghet gjennom BONORD sine sikrings- og forsikringsordninger. Lettstelte leiligheter på ett plan med heis direkte ned i parkeringskjelleren hvor du også finner en egen sportsbod. Her tar du ut bilen uten å måtte skrape is eller koste snø.

Med vannbåren gulvvarme får du jevn og behagelig varme i leiligheten. Alle leilighetene har to soverom og åpen stue- / kjøkkenløsning og størrelsene er fra
74 til 94,8 m2 BRA. Fra stuen er det utgang til romslige balkonger med en størrelse fra 11 – 15 m2. Balkongene er sør- eller vestvendt.

Synes du dette høres interessant ut? HER kan du laste ned prospektet for Senteret borettslag Kanebogen.
Prisliste for enhetene finner du
HER

Som medlem av BONORD har du forkjøpsrett på disse boligene. For å melde forkjøpsrett må skjema for interessenter fylles ut og leveres BONORD innen fristens utløp. Forkjøpsrett lyses ut tirsdag 02.10.208, og frist for å melde forkjøpsrett er 11.10.2018 kl.10.00. Informasjonsmøte og tildeling finner sted 17.oktober kl.1800 på Thon Hotel i Harstad. HER kan du laste skjema.

Se også prosjektets nettsider for mer informasjon: www.senteretborettslag.no 

Har du spørsmål om prosjektet kan følgende kontaktes:

Bjørn Mathisen
Tlf.: 902 05 553
E-post: bm@bonord.no 

Tone Trøite
Tlf.: 917 76 377
E-post: tt@garanti.no 

 Del |