Kim Kr. Nordli

Årets viktigste møteplass

Styrekonferansen 2018 Tromsø

Styrekonferansen en spennende møteplass og en viktig arena for faglig påfyll både for nye tillitsvalgte, og de med lengre erfaring i rollen. Vi våger også påstanden om at konferansen i tillegg er et godt sted for å høre og lære om de erfaringer andre har, og de felles utfordringer man kan møte som styremedlem.  

Årets program er basert på mange av de gode innspill vi har mottatt fra dere, både knyttet til lengde på konferansen, og aktuelle tema for denne. 

  • Dato for Styrekonferansen 2018 er lørdag 20.oktober 2018
  • Sted for årets konferanse er Radisson Blu Hotel, Tromsø
  • TRYKK HER FOR PROGRAM

    NB! Påmeldingsfrist er gått ut. Kontakt BONORD ved ønske om påmelding.

På konferansen vil du som tillitsvalgt få informasjon og kunnskap som er nyttig for alle som sitter i styret i et boligselskap. Det blir forelesninger innen jus, tekniske tema og økonomisk forvaltning, nye tjenester og mye mer.

I år har vi vært så heldige i å få tak i flere svært spennende foredragsholdere, som vi tror vil inspirere og til at debatten gjennom dagen vil bli god.

Et tema vi tror vil interessere svært mange er om skjeggkre og andre kre, som holdes av Bjørnar E. Theodorsen i Anticimex. Et alvorlig og svært aktuelt tema både i Tromsø og resten av landet. 

Jus er alltid populært, og denne gangen er det advokat i juridisk avdeling i NBBL, Elisabeth Aas Nilsen, som tar turen nordover. Hun vil ta for seg jussen rundt mislighold, som vi tror vil være relevant for de aller fleste.

Sist men ikke minst så har vi hentet opp Ronny Berg og Olav Brekke, som er journalister og forfattere av boka “Den jævla naboen”. Gjennom boka de har skrevet har de fått innblikk i hva som kan gjøre naboskap til fiendskap. Dette er den aller første boka som tar for seg nabokrangler som fenomen, og hvis du trodde at dette ikke er et problem her hos oss, så er Troms ifølge forfatterne det fylket i Norge hvor media oftest skriver om nabokrangler! Dette foredraget tror vi både blir absurd, interessant og humoristisk. Her kan du lese mer om dem.

Flere av BONORDs samarbeidspartnere og fagavdelinger vil i tillegg ha stand, og det avvikles en «minimesse», hvor du kan bli kjent med deres tjenester som bl.a. er rettet mot bl.a. kollektivt innkjøp.

Kvelden rundes tradisjonen tro av med en hyggelig bevertning.

Styrekonferansen er for alle tillitsvalgte i BONORDs forvaltede boligselskaper, vaktmestre og andre ansatte.

En ting som er viktig for oss å poengtere er at konferansen er for alle typer boligselskaper, og ikke kun borettslag. Tema som behandles innen juss, tekniske temaer og økonomi, har klar relevans for både store og små boligselskaper, og er uavhengig om det er sameier eller borettslag.

Dersom det er spørsmål i forbindelse med konferansen kan du kontakte din forvaltningskonsulent direkte  eller vårt kundesenter 77 60 32 00 / post@bonord.no 


Velkommen til årets store fagsamling for boligselskaper i Tromsø!

 

TBBL Svein Dalsbø009_100x150.jpg

Svein Dalsbø
Adm.direktør 
BONORDDel |