Gå til hovedinnhold

Rundt seg i de lyse og moderne lokalene har hun ikke mindre enn fem tannleger og en ­oralkirurg. I tillegg har hun to tannpleiere med lang erfaring innen behandling av periodontitt, kronisk tannkjøttbetennelse.

Ved siden av dette holder fem assistenter hjulene i gang med alle de støttefunksjonene som er nødvendig for å kunne drive en så stor og avansert tannklinikk.

COLOSSEUM TANNKLINIKK

10 % rabatt på tannsjekken
5 % medlemsbonus

Alkeveien 8
Telefon: 77 60 90 90
e-post: tromsoe@colosseum.no

Pasienter fra Troms og Finnmark

Kristine Sørensen er daglig leder ved Colosseum tannklinikk i Tromsø.

Oralkirurg Jørgen Tjernberg har en lang og variert erfaring, og kompetansen hans er etterspurt. Tjernberg tar ved siden av klinikkens egne pasienter imot henvisninger fra hele Troms og Finnmark.

– Vi ønsker alle Bonord-medlemmer ­velkommen til oss. Husk å ta med medlemskortet ditt, slik at du får rabatt og får registrert bonus, oppfordrer Sørensen.

Du må bruke boligbygge­lagenes betalingskort for å få bonus. Du kan også få registrert bonus på kjøpet ditt, hvis du bruker et registrert ­debetkort. Begge ­legger du inn på «Min side» i appen.

Se flere artikler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

z