Gå til hovedinnhold

Colosseum tilbyr et mangfold av tanntjenester.

Medlem og partner Partner

Medlemsrabatt hos tannlegen

Colosseum tannklinikk på Langnes er ny BONORD-partner. Her kan du som er Bonord-medlem få 10 prosent rabatt på tannsjekken.

– Nå ønsker vi nye Bonord-kunder velkommen, og er også glad for å kunne gi de av våre faste kunder som er Bonord-medlem, en ny medlemsfordel, smiler Kristine Sørensen, som er daglig leder ved Colosseum tannklinikk i Tromsø. Tannklinikken er en del av den anerkjente kjeden Colosseum Tannlege. Det er totalt 33 ­tilsvarende klinikker i kjeden i Norge, hvor fire ligger i ­Nord-Norge.

Bredt tjenestespekter

– Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester. Her hos oss får du du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling, til mer spesialisert behandling som estetisk tann­behandling, kirurgi, tannregulering for voksne, snorke- og søvnapnébehandling og spesialisttjenester. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen, forteller Sørensen.

Her hos oss får du du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling, til mer spesialisert behandling

Daglig leder Kristine Sørensen

Rundt seg i de lyse og moderne lokalene har hun ikke mindre enn fem tannleger og en ­oralkirurg. I tillegg har hun to tannpleiere med lang erfaring innen behandling av periodontitt, kronisk tannkjøttbetennelse.

Ved siden av dette holder fem assistenter hjulene i gang med alle de støttefunksjonene som er nødvendig for å kunne drive en så stor og avansert tannklinikk.

COLOSSEUM TANNKLINIKK

10 % rabatt på tannsjekken
5 % medlemsbonus

Alkeveien 8
Telefon: 77 60 90 90
e-post: tromsoe@colosseum.no

Pasienter fra Troms og Finnmark

Kristine Sørensen er daglig leder ved Colosseum tannklinikk i Tromsø.

Oralkirurg Jørgen Tjernberg har en lang og variert erfaring, og kompetansen hans er etterspurt. Tjernberg tar ved siden av klinikkens egne pasienter imot henvisninger fra hele Troms og Finnmark.

– Vi ønsker alle Bonord-medlemmer ­velkommen til oss. Husk å ta med medlemskortet ditt, slik at du får rabatt og får registrert bonus, oppfordrer Sørensen.

Du må bruke boligbygge­lagenes betalingskort for å få bonus. Du kan også få registrert bonus på kjøpet ditt, hvis du bruker et registrert ­debetkort. Begge ­legger du inn på «Min side» i appen.

Flere artikler