Gå til hovedinnhold
Medlem Medlem og partner

Velkommen til Bonord-salen

Bonord-medlemmer kan glede seg til mye kino-godt i tiden som kommer.

Bonord har nå en egen sal i Aurora Kino Fokus. Markedssjef i Aurora kino, Ida Kathrine Balto, og Bonords viseadministrerende direktør, Kim Kr. Nordli tester popkornet som er blant tingene som kan få Bonord-rabatt.

Bokstavelig talt. Popcornet som Ida Kathrine Balto og Kim Kr. Nordli her sitter å momser i seg, er blant tingene som kan komme på medlems­rabatt. Aurora Kino Fokus sin markedssjef og den viseadministrerende direktøren i Bonord har ikke meislet ut detaljene ennå, men de er enige om at det skal være ekstra hyggelig å gå på kino som Bonord-medlem framover.

Former innholdet

– Nøyaktig hva vi kommer med har vi ikke bestemt oss for, men vi ser for oss eksklusive førpremierer og medlemsrabatt på kinogodt, foreslår Nordli. Ved siden av at Fokus 2 som har plass til 200 nå heter Bonord-salen, kommer Bonord til å profilere seg tydelig utad gjennom reklame, og til medlemmene sine gjennom ulike tilbud på kinoen.

Vi gleder oss til å utvikle samarbeidet! Dette formatet er litt nytt for oss også

Markedssjef Ida Kathrine Balto, Aurora kino.

– Vi fikk en fantastisk respons da vi la ut ­gratisbilletter til våre medlemmer på den store kinodagen, 2. november i fjor. De ble revet vekk på et par timer. Jeg tror vi hadde cirka 75 ­familier her inne i Bonord-salen, og de fikk se ­førpremiere på «Snekker Andersen og jule­nissen: Den vesle bygda som glemte at det var jul», forteller Nordli.

Nytt for alle

Han kan ikke love flere gratisforestillinger eller rabatt på kinobilletter, men er sikker på at det blir gode medlemsrabatter i kinokiosken. Nordli er også åpen for å tenke ut ulike arrangement og hendelser hvor medlemmene i Bonord får en spesiell invitasjon.

Bonord-salen er blitt tydelig dekorert, og ­boligbyggelaget og kinoen gleder seg til å utvikle ­samarbeidet.

– Vi gleder oss til å utvikle samarbeidet! Dette formatet er litt nytt for oss også, sier Ida Kathrine Balto ved Aurora kino. Ideen er at konseptet skal gi vinn-vinn for både Bonord og kinoen. Kinoen hjelper til med å promotere boligbyggelaget og medlemsfordelene, mens Bonord kan profilere kinohendelser og kanskje lokke flere av sine medlemmer inn i det ­spennende kinomørket.

Flere artikler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.