Gå til hovedinnhold

– Vi fikk en fantastisk respons da vi la ut ­gratisbilletter til våre medlemmer på den store kinodagen, 2. november i fjor. De ble revet vekk på et par timer. Jeg tror vi hadde cirka 75 ­familier her inne i Bonord-salen, og de fikk se ­førpremiere på «Snekker Andersen og jule­nissen: Den vesle bygda som glemte at det var jul», forteller Nordli.

Nytt for alle

Han kan ikke love flere gratisforestillinger eller rabatt på kinobilletter, men er sikker på at det blir gode medlemsrabatter i kinokiosken. Nordli er også åpen for å tenke ut ulike arrangement og hendelser hvor medlemmene i Bonord får en spesiell invitasjon.

Bonord-salen er blitt tydelig dekorert, og ­boligbyggelaget og kinoen gleder seg til å utvikle ­samarbeidet.

– Vi gleder oss til å utvikle samarbeidet! Dette formatet er litt nytt for oss også, sier Ida Kathrine Balto ved Aurora kino. Ideen er at konseptet skal gi vinn-vinn for både Bonord og kinoen. Kinoen hjelper til med å promotere boligbyggelaget og medlemsfordelene, mens Bonord kan profilere kinohendelser og kanskje lokke flere av sine medlemmer inn i det ­spennende kinomørket.

Se flere artikler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

z