Gå til hovedinnhold
5. desember 2021 Medlem og partner Partner

Ingen salg – ingen regning

Garanti Eiendomsmegling introduserer nå en ny, unik medlemsfordel for Bonord-medlemmer.

Hvis du ikke lykkes med boligsalget innen seks måneder, får du heller ingen regning fra Garanti Eiendomsmegling.

Hvis du ønsker å forsøke å selge ­leiligheten din, men ikke lykkes innen seks måneder. Da kan du trekke ­oppdraget fra Garanti uten kostnader.

– Vi kaller det nye medlemstilbudet for «Ingen salg – ingen regning», forteller Ruth Norstrøm Angelsen, direktør for Garanti ­Eiendomsmegling Nord.

Ruth Norstrøm Angelsen, direktør i Garanti Eiendomsmegling i nord, kan lokke med en helt ny medlemsfordel for Bonord-kunder som vil sjekke om de kan få solgt boligen eller fritidsboligen sin nå.

I hele nord

Tilbudet gjelder selvsagt der vi i dag har meglerkontorer i Nord-Norge.

Meglerne i Garanti Eiendomsmegling har god lokalkunnskap. De er kjent med hva som er unikt for de ulike boområdene, og hva som er viktig å fremheve i markeds­føringen for å selge ulike boliger.

– Og dere er med andre ord ganske sikre på salg før det går seks måneder?

– Man kan aldri være helt sikker, men vi har det beste utgangspunktet for å lykkes. Vi vet at god lokalkunnskap er en av de beste forutsetninger for å yte god hjelp for både selger og kjøper. Men skulle det ikke bli salg så har du ikke risikert noe som helst, sier hun.

Spisskompetanse på borettslag

Garanti Eiendomsmegling er den ­desidert største megleren av borettslags­leiligheter i nord. Bare i Tromsø selger de over 40 prosent av alle borettslags­leiligheter i markedet. Enkelte måneder har de en andel på 50 prosent.

– Vi selger alle typer boliger, inkludert fritidsboliger. Men vi har en lang og god tradisjon med å være «borettslags­megleren». Dette er vi svært stolte av, og dette skal vi absolutt fortsette med. Vi har spisskompetanse på regelverket og alle de ulike trygghetsordningene for finansiering og forsikring som ligger i ulike boligselskap, forteller Ruth Norstrøm Angelsen.

Flere artikler