Gå til hovedinnhold
21. september 2021 Medlem og partner Partner

Tilbyr en tryggere og varmere vinter

Nå kan du bytte ut gamle sikringsskap, du kan installere varmepumpe eller elbil-lader, og alt kan du få som avbetaling over strømregninga fra Ishavskraft – rentefritt. BONORD-medlemmer får i tillegg 500 kroner i rabatt på tilbudet.

Elbil-laderen som Gunn-Tove Bjerkan og Ishavskraft tilbyr å installere og nedbetale over strømregninga, ­kommer i fem ulike farger og inkluderer en mobilapp hvor du blant annet kan styre ladeeffekten.

– Vi har inngått avtale med elektrikerkjeden El-proffen som har samarbeidende installatører over hele landet. Enten du befinner deg på Sørøya utenfor Hammerfest eller midt i Tromsø så er det nærmeste installatør som tar jobben, og de tre tilbudene gjelder selvsagt både for boligen og hytta, forteller markedssjef Gunn Tove Bjerkan i Ishavskraft.

500 i ekstra rabatt

Tilbudet som Ishavskraft kommer med er altså ferdig installert varmepumpe, sikringsskap eller el-billader. For alle de tre produktene kan du få de installert nå, og deretter betale ned kostnaden over strømregninga med noen hundrelapper hver måned.

Tilbudet er nasjonalt, det betyr at BONORD-medlemmer i både Harstad, Tromsø og ­Hammerfest kan nyte godt av avtalen.

– Du trenger ikke tenke på noe, alt er ivaretatt. BONORD-medlemmer vil i tillegg gå i pluss på regninga den første måneden på grunn av den ekstra rabatten som ligger i BONORD-avtalen, sier Bjerkan.

Bytt til automatsikring

Mange har fortsatt gammeldagse sikringsskap med skrusikringer. Disse er det ikke lenger lov å installere i nye boliger. Nå ønsker Ishavskraft å hjelpe de som har slike skap i eldre boliger til å øke brannsikkerheten.

– Folk tenker ofte ikke over at de trenger nytt sikringsskap, men dessverre er det slik at en høy andel branner skjer på grunn av feil i elektrisk anlegg. En viktig ting å tenke på er at et ­gammelt ledningsnett ikke er problemet. Det holder å bytte sikringsskapet, fordi et moderne skap med automat­sikringer vil slå ut sikringa om det ­oppstår feil i ledningsnettet. Det gjør ikke det gamle skrusikringsskapet, forklarer Bjerkan.

Kunderådgiver Anna Karoline Sandbugt for mange hyggelige samtaler med kundene om hvordan gjøre hjemmet enda tryggere før vinteren. Her sammen med markedssjef Gunn-Tove Bjerkan.

Ishavskraft selger produktene via nett og telefon. Sikringsskapet er nedbetalt i løpet av fire år, og Ishavskraft legger ikke til noen renter og gebyrer.

– Det er fint å kunne bidra til at flere får et tryggere hjem, sier kundeveileder Anna Karoline Sandbugt. Hun har solgt både sikringsskap, ladere og varmepumper gjennom hele ­sommeren.

– Så er det ekstra fint å få snakke med kunden om trygghet, ikke bare om strøm. Det blir mange hyggelige samtaler, smiler Sandbugt.

Ishavskraft tilbyr fordelene sine til BONORD-medlemmer i både Tromsø, ­Harstad og ­Hammerfest.

Sparer strøm

For alle de som har grublet på om de bør anskaffe varmepumpe, ser ikke Bjerkan noen grunn til å skulle vente lenger.

– 70 prosent av energibruket i en husstand går til oppvarming. Etter at vi har installert varmepumpe ser vi at mange reduserer strømforbruket så mye at de får lavere strømregning – selv om de betaler avdrag på varmepumpen over strømregningen, forteller markedssjefen.

Ishavskraft tilbyr tre ulike typer varmepumper som passer til både leilighet og enebolig.

I tillegg minner Bjerkan om BONORDs medlems­avtale på strøm.

– Det er en svært gunstig avtale. Du får hele tiden spotpris, det vil si vår innkjøpspris med kun 4,75 øre i påslag per kilowatt. Dette påslaget garanterer deg fornybar energi. Så er fastbeløpet i BONORD-avtalen på kun 19 kroner i måneden, forteller hun.

Flere artikler