Gå til hovedinnhold
Quiz

BONORD-QUIZ (66)

Hva kan du om historien til Nord-Norge? Her kan du teste deg selv, og så må du gjerne utfordre andre! Lykke til!Hva kan du om historien til Nord-Norge? Her kan du teste deg selv, og så må du gjerne utfordre andre! Lykke til!

Quiz

Hvem er dette?

Hvor er dette?

Kan du fylle inn teksten til Inge Bremnes’ sang «Ka du håpa på»? «Vi e ledig, vi har stått på vent. ******* og vi kommer vel for seint. Vi står stødig som om vi var under tvang. Og ut av ingenting må æ spørre nok en gang. Kan du håpa på. Ka du trur på. Ka du vente på. Ka du står på.»

Hvilken av elvene har størst vannføring (kubikkmeter i sekundet)?

Fred Børre Lundberg vant gull i den individuelle øvelsen i kombinert under OL på Lillehammer 1994. Hva endte lagkonkurransen med?

Skarphallen var Norges første innendørs fotballhall. Men hva heter fotballhallen som ble åpnet i Bodø i 1991?

I 1996 og 1997 ble tre hurtigruteskip bygget i Ulsteinvik og satt i ordinær hurtigrutetrafikk. Hvilket av disse er minst – målt i bruttotonn?

Arne Hestenes ble født i Tromsø i 1920 og vokste opp i Ishavsbyen. Han ble en av Norges høyest profilerte journalister. Hvilken avis var han tilknyttet?

Bandet Violet Road besto opprinnelig av de fire brødrene Rundberg fra Kåfjord og vokalist Kjetil Solberg. Hvilken av brødrene forlot bandet i 2017?

Silje Nordnes er en meget profilert programleder – både i radio og TV. Hun ble født i Trondheim i 1984, men hvor avslører dialekten at hun er oppvokst?

1 / 10

Resultat

Flere artikler