Gå til hovedinnhold
Quiz

Bonord-quiz (78)

Hva kan du om historien til Nord-Norge? Her kan du teste deg selv, og så må du gjerne utfordre andre! Lykke til!

Quiz

Hvem er dette?

Hvor er dette?

Kan du fullføre tekstlinjen til Terje Nilsens sang «Mjelle»? «Æ lengta ofte utover te Mjelle, når vintern kommer krypan kailld og kvit, for stranda ligg så ****** oppunder fjelle, og ainna folk tar sjelden turen dit».

Hvilken av elvene har størst vannføring (kubikkmeter i sekundet)?

Fred Børre Lundberg vant gull i kombinert under OL på Lillehammer i den individuelle konkurransen. Hvor endte Bjarte Engen Vik i samme konkurranse?

Siden Skarphallen ble åpnet i 1985 har det blitt bygget en rekke fotballhaller i Nord-Norge. Hvilken av disse er den nyeste?

Olderdalen-Lyngseidet er blant de viktigste fergestrekningene i Nord-Troms. Hvilket selskap drifter dette sambandet?

Christer Johnsgård ble kjent for det meste av Norge som programleder for «Kråkeklubben», en naturserie for barn som ble produsert i Tromsø. Men hvem var programleder for de to første sesongene av denne serien?

Sondre Justad fikk sitt gjennombrudd som artist i 2014. Hva het debutsingelen?

Silje Nordnes ble for de fleste kjent som en av programlederne i P3-morgen. Senere har hun vært programleder for flere TV-programmer også. Hvilken storsatsing ledet hun høsten 2020?

1 / 10

Resultat

Flere artikler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.