Gå til hovedinnhold
20. desember 2022 Nyheter

Bundingen – ny partner

Bonord prøver hele tiden å forbedre fordelsprogrammet til våre medlemmer. Bredde i vårt program er noe våre medlemmer setter pris på. Vi kan med glede meddele at den populære butikken Bundingen på Jekta Storsenter i Tromsø er blitt med på laget.

Bundingen er et gammelt, nord-norsk ord for «strikketøy». Butikken startet opp i 2010 på Jekta Storsenter og har blitt en populær butikk innen sitt felt. Bundingen er en trivelig butikk med håndarbeidsmateriell i Tromsø. «Å skape nye ting og dele disse med andre, er drivkraften bak forretningen deres. Vi gir – og har – det lille ekstra, og ønsker å gjøre ethvert besøk hos oss til god opplevelse!».

Bundingen gir – og har – det lille ekstra, og ønsker å gjøre ethvert besøk hos dem til god opplevelse! De ønsker å spre skaperglede til andre, og er glad for å kunne tilby et bredt spekter av håndarbeidsartikler. Med et spennende utvalg, huser deres lokaler mye kreativitet i Tromsø.

Besøk deres hjemmeside her.

Et flott tilskudd til fordelsprogrammet. Medlemsfordelen er 5 % bonus på kjøp i butikk, ved bruk av registret betalingskort, og 5 % rabatt i nettbutikken.

Her finner du oversikten over alle våre medlemsfordeler.

 

Flere artikler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.