Gå til hovedinnhold

Slik blir utsikten fra en av leilighetene i Øvre Kroken. Første byggetrinn i Soltunet legges ut for salg i januar. Bonord-medlemmer har forkjøpsrett.

Nyheter

– Flytt inn i en grønn fremtid!

Boliger hvor alle fremtidens løsninger er ivaretatt for deg både når det gjelder økonomi, sikkerhet, trygghet – og ikke minst miljø, legges ut for salg like over nyttår. Bonords medlemmer har forkjøpsrett i Tromsøs grønneste borettslag – som vil produsere sin egen strøm.

Slik blir utsikten fra en av leilighetene i Øvre Kroken. Første byggetrinn i Soltunet legges ut for salg i januar. Bonord-medlemmer har forkjøpsrett.

– Jeg kan med hånden på hjertet – etter 25 år som eiendomsmegler i Tromsø – si at Øvre Kroken er det tryggeste og mest nyskapende boligprosjektet jeg noensinne har sett, sier Ruth Norstrøm Angelsen, adm. dir. i Garanti Eiendomsmegling Nord-Norge.

Bare se her:

 • Solcellepanel i ytterveggene ­produserer borettslagets energi.
 • Delingsløsninger for elbil, -sykkel og annet utstyr
 • 300 kvadratmeter med ferdig møblert fellesareal (som kan brukes til alt fra felles middager og bakekvelder til lekselesing, hjemmekontor og selvsagt også trening)
 • Leiligheter med utleiemuligheter
 • Klynge med rekkehus – «townhouse» nedre del av tunet
 • Finansieringsbevis som varer hele byggetiden
 • Trygt boligbytte – som forsikrer kjøper mot doble boutgifter
 • Individuell nedbetalingsordning
 • Tryggingsordning for fellesgjeld
 • 55 års nedbetalingstid for fellesgjelda
 • Boost-leiligheter tilgjengelig (leie til eie)
Med dagens kvadratmeterpris vil de minste 2-roms leilighetene i Soltunet tilbys for rundt 3,3 mill kr, inkludert fellesgjeld. De største vil koste rundt 10 millioner kroner, inkludert fellesgjeld.

Fremtidsrettet og miljøvennlig

– Det har rett og slett vært inspirerende å få lov til være med på noe så fremtidsrettet, nyskapende og ikke minst miljøvennlig! sier Ruth.

Hun er overbevist om at denne boligutbyggingen vil bidra til å revitalisere og styrke hele Kroken som bydel.

– I disse leilighetene får du som beboer mulighet til å skape verdens beste nabolag, med over 300 kvadratmeter innendørs fellesareal, hvor det går an å gjøre alt fra å invitere naboene på middag, til å ta med seg kontordagen hjem. Her vil Bonord levere ferdig møblerte rom, i den stilen som vises på bildene, og så er det opp til beboerne selv å finne sammen her, forteller Ruth. Habil vil forvalte borettslaget Soltunet gjennom Bonord-vaktmesteren. Disse vil også få en rolle i fellesarealene.

– Vi kommer ikke til å ansette noen der for å rydde etter deg, det må du klare selv. Men Habil vil hjelpe borettslaget med å holde lokalene attraktive for bruk.

 

Bonordmedlemmene har forkjøpsrett i en hel måned før leilighetene kommer for salg i januar 2023.

Øvre Kroken – Soltunet

Området som skal bygges ut vil bestå av 5 tun med til sammen ca. 470 boliger.

Det første tunet har fått navnet Soltunet. Soltunet består av blokk øst – 14 etasjer, blokk sør – seks etasjer, blokk vest – fire etasjer og blokk nord – ni etasjer med til sammen 105 leiligheter.

Blokk øst  og blokk sør kommer til salg først.

Av de i alt fem tunene som skal bygges på rad ovenfor Malmvegen er Soltunet det som ligger som tun to sett fra sør. ­Størrelsene på leilighetene vil variere fra 42 kvm til 150 kvm.

– For eksempel kan de som vil kvitte seg med eneboligen sin her få en leilighet med utleie som de kan leie ut, eventuelt bruke selv om de har ungdom i huset som ikke har flyttet hjemmefra, forteller Ruth.

Alle leilighetene vil ha den populære løsningen, innglasset balkong, som man ser på mange nye prosjekter i dag. Dermed kan man bruke balkongen hele året.

Trygt boligbytte

Garanti legger til rette for at du som kjøper kan forsikre deg mot å bli sittende å betale på to boliglån, hvis det tar lengre tid å selge gammel bolig enn antatt, når Soltunet står ferdig.

– I et marked i stadig endring kan det oppleves risikabelt å kjøpe noe som ikke er bygget. Dette har vi laget en løsning på! Vi sikrer kjøperne mot doble ­bokostnader i en lang periode, og dette produktet vil lanseres i forbindelse med salgs­start i Øvre Kroken, sier Ruth Norstrøm Angelsen.


Bonord sin eiendomsmegler Garanti Eiendom vil være megler for Øvre Kroken:

Eiendomsmeglerne Marie ­Traasdahl Hansen, Inger Alette Eira og Ruth Norstrøm gleder seg til å få vise frem de flotte boligene.

Flere artikler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.