Gå til hovedinnhold
30. november 2022 Medlem og partner Nyheter Partner

Jobb og Fritid blir Bonord-partner

Nå får Bonord-medlemmer fem prosent bonus på alt de handler hos den populære butikken Jobb og Fritid AS. Butikken har spesialisert seg på kvalitetsutstyr for – nettopp – jobb og fritid.

Geir Arne og Eivind Johansen var henholdsvis 12 og 5 år da faren Oddleif startet Jobb og Fritid. Nå går bedriften stadig bedre, og har nettopp blitt Bonord-partner. Alle medlemmer får fem prosent kjøpebonus på det de handler her.

Geir Arne var bare 12 og Eivind 5 år da pappa Oddleif Johansen i 1988 etablerte egen bedrift i Tromsø. Den gang satset bedriften på gode arbeidsklær til fiskere og fiske­industrien.

Etter hvert har Jobb og Fritid satset mer og mer på å tilby gode klær til bruk utendørs, for alle som vil nyte den vakre naturen i nord. Klær som beskytter godt mot regn, vind og kulde.

I dag har brødreparet tatt over driften, og eier nå hver sin tredjedel av selskapet sammen med faren. Jobb og Fritid er etter hvert blitt en både anerkjent og populær frittstående aktør innen fritidsutstyr, med hovedfokus på kvalitetsprodukter fra ­anerkjente merker.

På Jekta i 10 år

– Vi har vært her på Jekta siden stor­senteret åpnet for 10 år siden. Med årene er vi blitt betydelig større på fritid enn på jobb, men nå har vi nettopp åpnet en egen bedriftsavdeling på den gamle post­terminalen i Tromsø. Slik kan vi ta oss enda bedre av bedriftsmarkedet, forteller Geir Arne Johansen, som er daglig leder ved Jobb og Fritid AS.

I fjor omsatte bedriften for 49 ­millioner kroner, og gikk med godt over seks ­millioner i overskudd. Johansen forklarer at de ikke opplever å være i direkte konkurranse med de mange sports­butikk-kjedene.

Markedsansvarlig Ørjan Sandvik Hansen i Bonord, ønsker velkommen Jobb og Fritid AS i Tromsø ved Geir Arne Johansen som ny Bonord-partner.

– Vi satser først og fremst på fritids­utstyr, og spesielt på klær. Vi er bevisst på å ha god kompetanse blant våre ansatte og god kvalitet på alt vi selger. I tillegg gjør vi selv reparasjoner av klær og utstyr – uavhengig av om du har kjøpt det her eller ikke. I denne varegruppen er det betydelig mer miljøvennlig å investere i kvalitet som vil vare i årevis, og dette er noe stadig flere blir bevisste på.

Han legger ikke skjul på at kvalitet koster, men er derfor ekstra stolt over at ikke bare bedriften – men også kundene – varer i flere generasjoner.

Attraktiv og anerkjent

– Datteren min jobber her, så vi har altså nå tredje generasjon ansatt i butikken. I tillegg vet vi at både barn og barnebarn av de eldste kundene våre handler her, så jeg opplever at vi har et særdeles godt forhold til kundene våre. Vi har også kunder som bor i utlandet, men som har røtter fra Tromsø. Og de kommer gjerne innom her når de er hjemme på besøk, forteller Geir Arne.

I tillegg til den fysiske butikken har Jobb og Fritid etablert en nettbutikk hvor du finner alt det de har utstilt i den 1000 kvadratmeter store butikken på Jekta. Dermed er medlemsbonusen tilgjengelig for alle Bonords medlemmer – også de i Harstad og i Hammerfest.

Flere artikler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.