Gå til hovedinnhold
3. oktober 2022 Medlem og partner Nyheter Partner

Leier ut alt av utstyr

Bjørnevatn Bygg og Utleie sin avdeling Hammerfest skaffer deg det meste av det du trenger, enten du skal pusse opp eller foreta innvendig og utvendig vedlikehold. Bonord-medlemmer får 20 prosent rabatt!

Christian Svendsen og Johnny Nilssen demonstrerer to av maskinene som de leier ut i ­Hammerfest. Foto: Marthe Nyvoll

– Ta gjerne kontakt før du fyrer igang med ditt prosjekt, så kan vi komme med en oversikt over hva vi kan levere, sier ­Christian Svendsen som er utleier ved kontoret i Hammerfest.

Han reklamerer med alt fra snøfresere og lys til akebakker, til krampepistoler, stillas og minigravere.

20 prosent rabatt

Bjørnevatn Bygg og Utleie driver utleie i Sør-Varanger (Hesseng) og i Vadsø, i tillegg til avdelingen i Hammerfest. Om noen har behov for utstyr som ikke er på lager i Hammerfest, så kan det skaffes fra et av de andre kontorene.

– Hovedkundemassen vår er proff­markedet, men vi er blitt partner av Bonord fordi vi ønsker å bli enda bedre kjent i privatmarkedet. Alle Bonords medlemmer får derfor 20 prosent rabatt på alt det vi har til leie, sier Svendsen.

Selskapet etablerte seg i Hammerfest for tre år siden.

– Det ble et vakuum i utleiemarkedet her da Cramo la ned, og vi fikk jo en god start med at det var mange vedlikeholds­prosjekt som ble igangsatt under pandemien, forteller han.

Her demontrerer de selvlastende beltedumper og minigraver. Foto: Marthe Nyvoll

Høysesong

Akkurat nå er det mange som skal gjøre ferdig prosjekter før vinteren kommer. Svendsen har dermed det meste av utstyret utleid, men kan likevel ­demonstrere et rikelig utvalg av verktøy og maskiner. Og han har mye å ramse opp:

– Vi har lift, noe stillaser, utstyr for boring i betong, minigravere, krampepistol, hoppetusse, meiselmaskiner, beltedrevet trillebår, avfuktere, kapp- og gjærsag, snøfreser, byggstøvsugere og vinkelslipere…

– Akkurat nå har vi til og med utleid en bil. Vi forsøker å hjelpe til der vi kan, sier Svendsen.

Han mener boligselskap med fordel kan ta kontakt før de planlegger dugnader, siden her er mye forskjellig utstyr som kan gjøre jobben enklere.

Han skynder seg å nevne at de også kan levere lysmaster til bruk ved for eksempel utendørs arrangementer i mørketiden.

– Hvis et borettslag vil lage akedag, har vi lysmaster både på strøm og med diesel­aggregat. Ring eller send oss en epost først, oppfordrer Christian Svendsen i Bjørnevatn Bygg og Utleie.

Flere artikler