Gå til hovedinnhold
22. juni 2022 Medlem Nyheter

Medlem nr 25.000 – vant 25.000!

Elias Lunde fikk medlemskap i Bonord som gave fra mamma på 22-årsdagen. Nylig ble gaven kraftig oppgradert. ­Gavemedlem­skapet gjorde han tilfeldigvis til medlem nummer 25.000 i boligbyggelaget – og akkurat det er verdt 25.000 kroner!

Elias Lunde ble målløs da han som Bonord-medlem nummer 25.000, vant varer på Bohus til en verdi av 25.000 kroner. Her sitter han, omkranset av (f.v.) Ørjan Sandvik Hansen i Bonord, varehussjef Lillian Fossli, og Bonords administrerende direktør Kurt Figenschau.

– Hæ?

Elias Lunde skjønte absolutt ingenting i det han kom tuslende inn på Bohus, like bak markedskoordinator Ørjan Sandvik Hansen i Bonord. Hansen hadde i ­samarbeid med Lundes arbeidsplass, laget en dekkhistorie som kommanderte vinneren til Bohus midt i arbeidsdagen.

En mamma bak det hele

I det Lunde kom inn i varehuset, sto Bonord-direktør Kurt Figenschau og varehussjef Lillian Fossli i Bohus klare med konfetti, blomster og en diger sjekk.

– Å ja, du er med på dette, fikk Lunde til slutt fram etter å ha oppdaget sin mor, Gørill Andreassen, som sto i bakgrunnen og diskret filmet hele seansen med mobil­telefon.

Og mammaen er på alle vis med på dette. For da sønnen fylte 22 i april hadde hun kjøpt Bonord-medlemskap i gave til han.

– Jeg kunne jo ikke drømme om at det skulle ende i noe sånt! Dette ble jo en helt utrolig gave, smiler hun.

Elias Lunde bor hjemme fortsatt, og mammaen innrømmer at det var med visse baktanker hun kjøpte gavemedlemskapet.

– Jeg tenker jo det er på tide at han ser seg rundt etter noe eget. Et Bonord-­medlemskap er veldig god start om du vil inn på boligmarkedet, sier Andreassen, som er Bonord-medlem selv.

Vinnerlykke!

Etter å ha fått forklart premien – at han kan plukke ut akkurat det han vil ha fra Bohus, til en verdi av 25.000 kroner, kommer Elias Lunde ut av det første målløse sjokket.

– Dette er jo veldig bra! Skulle jeg kjøpt meg møbler, ville jeg uansett gått hit. Og 25.000 – det var solide greier. Endelig fikk jeg bevist for meg selv at jeg faktisk har vinnerlykke!

Lunde er ferdig utdannet tømrer, men jobber nå i DNB, i prosjektet banken har gående for å få alle kundene til å legitimere seg.

– Jeg har faktisk alt på plass for å kjøpe meg egen leilighet, men jeg mangler fast jobb. Jeg jobber i DNB, fordi jeg tenkte at det å jobbe i bank ikke var så dumt å ha på CV-en. Etter det vil jeg se meg om etter noe fast og finne meg leilighet. Det å få fast jobb tror jeg ikke blir det største problemet, mener han.

Elias Lunde fikk medlemskap i Bonord i bursdagsgave fra mamma Gørill Andreassen da han fylte 22 år i april, og hvilken gave det viste seg å bli!

Muligheter i hele landet

Han liker at Bonord-medlemskapet gir han mulighet til å ta boliger på forkjøpsrett i samtlige større byer i Norge.

– Jeg hadde en plan om å reise vekk, men nå ser det ut til at jeg blir Tromsø likevel, mener han.

Bonord samarbeider med boligbyggelag i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Bodø. Dermed kan alle Bonord-medlemmer bruke forkjøpsretten sin i disse byene. I tillegg gir medlemskapet både forkjøpsrett og medlemsfordeler i Tromsø, Harstad og Hammerfest.

– Vi har en mengde partnere både lokalt og nasjonalt som tilbyr gode medlems­fordeler. Det du betaler i medlemsavgift hvert år vil være tjent inn på et øyeblikk gjennom rabatter og bonuser hvis du handler hos våre partnere, forklarer markedskoordinator Hansen.

Storesøsteren til Elias, som er fem år eldre, har allerede kjøpt seg leilighet i et borettslag i Tromsø – uten å være medlem.

– Men nå er det jeg som kan kapre en leilighet rett foran nesa på de som har vunnet budrunden. Dette blir bra! smiler medlem nummer 25.000.

Flere artikler