Gå til hovedinnhold

Mariann Nicolaisen i Bohus er svært fornøyd med å ha blitt en av de mest populære partnerne i Bonord på bare åtte måneder.

Medlem og partner Nyheter

Medlemmene har spart opp 1,4 millioner i bonus

Hittil i 2022 har bevisste Bonord-medlemmer fått til sammen over 1,4 millioner tilbake på konto. Dette fordi de har brukt medlemsfordelene sine hos Bonords mange partnere. Bohus har siden de ble partner i mars i år, omsatt for over 3,5 millioner kroner på Bonord-medlemmer!

Totalt i år har de 26.500 Bonord-medlemmene handlet for hele 26 millioner hos de partnerne av Bonord som har bonusavtaler. Den reelle medlemsomsetningen er enda høyere, for i tillegg kommer omsetningen der partnere gir Bonord-rabatt direkte ved betaling. Denne omsetningen registreres ikke hos Bonord. Rabattene kan variere mellom fem og 25 prosent. Noen gir begge deler, for eksempel Kvik kjøkken som gir to prosent bonus og 20 prosent rabatt!

Drømmestart

– Vi er svært fornøyde med samarbeidet med Bonord så langt, sier Mariann ­Nicolaisen i Bohus. Hun sier at de kun har rukket å ha ett lite medlemsarrangement i dette første året som partner, men at hun ønsker å invitere Bonord-medlemmer til jevnlige event.

– Vi har lyst å ha med oss spennende gjester som er flinke på interiør, og som kan dele sine tips og triks til hvordan du kan få det fint hjemme, sier Mariann. Hun forteller at Bonords medlemmer kan tjene opp bonus både hos Bohus Tromsø og ved Bohus Finnsnes, som begge har samme eier.

Hun er glad for at partnerskapet har slått så godt an. Til sammen har Bohus betalt mer enn 175.000 kroner tilbake til Bonord-kundene sine etter at handelen var gjennomført. Bare på grunn av fordels­programmet. Ut over liten en plakat ved kassa, har ikke Bohus promotert partnerskapet sitt i særlig grad.

Registrer betalingskort

– Fordelen er jo at du ikke lenger trenger å vise medlemskort for å få bonus. Hvis du har registrert de betalingskortene som du bruker hos partnerne våre på «Min side» på vår webside, eventuelt direkte i ­Bonord-appen, så registreres bonusen automatisk, forklarer Ørjan Sandvik Hansen. Han er markedsansvarlig i Bonord og har dermed ansvar for de lokale partneravtalene i Harstad, Hammerfest og Tromsø.

Allerede dagen etter handelen er bonusen oppdatert på «Min side» eller i appen, men i gjennomsnitt tar det en måned fra kjøpet er registrert, til bonuskronene er ­tilgjengelig for uttak.

– Du kan ta ut bonusen din akkurat når det passer deg, gjennom hele året, påpeker Ørjan.

Ørjan Sandvik Hansen er partneransvarlig i Bonord.

Han er ofte på farten mellom Tromsø, Harstad og Hammerfest, og jobber hele tiden for å få på plass nye partnere i alle de tre byene.

– Målet er å levere Nord-Norges beste fordelsprogram til våre medlemmer. Stadig flere av butikkene vi inngår avtale med har nettbutikk ved siden av den fysiske butikken. Dermed kan også medlemmer utenfor for eksempel Tromsø, få fordeler ved å handle på nett fra disse butikkene, sier Ørjan, og nevner de to nye partnerne Bikeriet og Jobb og Fritid. De ligger begge i Tromsø, men tilbyr sitt sortiment på nett. Det samme gjør også urmaker og optiker Jacob Friis i Tromsø. Sjekk på Bonords medlemssider hvilke rabatter og bonuser som er tilgjengelig hos de ulike partnerne, og hvordan du får rabatt i nettbutikkene.

Montér dominerer

En annen flittig brukt partner av Bonord, er Montér. Medlemmene kan samle opp bonuskroner på byggevarehusene både i Tromsø, Harstad, Hammerfest og på ­Finnsnes. På Bonords Topp 10-liste over de mest populære og brukte partnerne, så tar tre ulike Montér-avdelinger fire av de øverste plassene på lista.

Montér Tromsø har omsatt for over 4,5 millioner på Bonord-medlemmer, Montér Harstad for 3,1 millioner, og Montér Block i Hammerfest for 2,5 millioner.

– Det er ikke så rart at Montér -butikkene gjør det bra, fordi det ofte er litt volum når folk handler byggevarer. De som har registrert betalingskortet sitt på Bonords medlemssider, har fort tjent en fin liten sum med penger på å gjøre bevisste valg når de skal handle, sier Ørjan.

En annen partner som også er meget populær er tannklinikken Collosseum Tromsø, som har omsatt for nærmere 2 millioner kroner på Bonord-medlemmer fram til november i år.

Klar økning

Utviklingen når det gjelder medlems­omsetning hos partnere øker år for år, og Ørjan tror det absolutt er rom for at den kan øke mer.

– Jeg tror kanskje at det ennå er en god del som ikke har registrert betalingskortet sitt, og dermed går glipp av bonus. Det å faktisk foreta registreringen tar bare noen få minutter. Du logger deg enkelt inn på Min Side, som du finner på bonord.no eller går inn i appen. Her får du en fullstendig oversikt over våre partnere. Du kan hele tiden se hvor mye tilgjengelig bonus du har, og overføre det til egen konto. Og du kan registrere så mange egne betalingskort som du ønsker.

– I den tiden vi er inne i, med kraftig prisøkning på diverse varer, så er det ekstra viktig å være en bevisst forbruker. Så ikke gå glipp av denne muligheten til å få bonus eller rabatt når du skal gjøre dine innkjøp, oppfordrer Ørjan.

Bonord-partnere etter omsetning

Topp 10 totalt

1 Montér Tromsø
2 Montér Harstad
3 Bohus Tromsø
4 Montér Bloch, Hammerfest
5 Colosseum Tromsø
6 If
7 Montér Tromsdalen
8 Montér Finnsnes
9 Jacob Friis Ur-Optikk
10 Dekk1/DekkTeam avd. Tromsø

Topp Harstad

1. Montér Harstad
2. Modena Fargerike Harstad
3. Tilbords Kanebogen

Topp Hammerfest

1. Montér Bloch
2. Tech’s Meca

 

Flere artikler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.