Gå til hovedinnhold
21. juni 2022 Medlem og partner Nyheter Partner

Nå kan Elon levere kjøkken og garderober

Elon i Tromsø tilbyr – som den første i nord – kjøkken- og oppbevaringsløsninger fra Nordanro.

Du kan selv ­skreddersy dine preferanser og din form for opp­­bygging på kjøkkenet, forteller Roger Nymoen (t.v.), daglig leder i Elon Tromsø. Kollega Lars Abelsen leder den nye kjøkken­avdelingen.

Små ombygginger og utvidelser er utført Stakkevollveien i Tromsø, for å få plass til kjøkken- og garderobeutstillingen.

– Vi gleder oss til å vise fram avdelingen vår, sier daglig leder Roger Nymoen ved Elon Tromsø.

Stort sortiment

Elon-kjeden fører i utgangspunktet et stort sortiment av småelektro, hvitevarer og elektronikk tilknyttet hjem og hage, personlig pleie, lyd og bilde, belysning, inneklima, PC og nettbrett, mobil og klokker.

Elon-kjeden har et veldig stort sortiment av elektroniske varer, som dekker de aller fleste behov.

Nå er i tillegg en stor utstilling fra ­leverandøren Nordanro på plass, og her finner du kjøkken- og garderobeløsninger i alle prisklasser.

– Jeg synes Nordanro har et imponerende utvalg, både av gode kjøkkenløsninger og oppbevaring for alle rom, mener Nymoen.

Elon Tromsø bistår også Elons avdeling i Harstad. Her er det nettopp montert et modellkjøkken med tilhørende vareprøver. Dermed kan kunder i Harstad se på ­vareprøver og lage skisser til ­hvordan de vil ha sin løsning, og så får de ferdige tegninger og forslag til bestilling fra ­avdelingen i Tromsø.

Mer tilbehør

– Nordanro har mer ekstra tilbehør enn det konvensjonelle kjøkkenet. Og de har et sortiment som jeg synes er spennende å jobbe med, forklarer sjef for kjøkkenavdelingen hos Elon Tromsø, Lars Abelsen.

Lars Abelsen forteller at kjøkkenet leveres i tre ulike høyder.

Han forteller at kunden selv kan skreddersy løsninger med bakgrunn i egne preferanser. For eksempel ha seksjoner på både bad og vaskerom, stue og gang – i det samme uttrykket som på kjøkkenet.

– Enhetene i våre premiumkjøkken leveres ferdig montert med fronter og skuffer. Frontene er ferdigboret til håndtak, forteller Abelsen.

Dette gjør at kjøkkenet er svært enkelt å montere selv, men man kan også bestille det ferdig montert.

Elon Harstad har fått på plass et modellkjøkken, og kan levere Nordanro via kjøkkenavdelingen i Tromsø.

– Vi er opptatt av å gi alt av tjenester som kundene trenger, og tilbyr derfor både levering og montering av alt av kjøkkenløsninger og andre varer fra butikken, sier Abelsen.

Han forklarer at kjøkken fra Nordanro kan bestilles i tre ulike høyder ut fra foretrukket arbeidshøyde, og at skrogene er fargetilpasset. Og kunden kan velge mellom fire ulike sokkelhøyder.

– Med lav sokkelhøyde kan du få mer høyde på skrogene og dermed mer plass til oppbevaring hvis du ønsker det. Du har også muligheten til å kombinere ulike benkehøyder i kjøkkenet ditt, forklarer han.

Gummilist på sokkel

Hver eneste sokkel leveres med gummilist ferdig montert nederst.

– Dette gjør at du aldri trenger å bekymre deg at vannsøl kan trekke inn under sokkelen og eventuelt forårsake mugg og råte, sier Abelsen, som kan tegne og gi råd for å få på plass et lekkert og funksjonelt kjøkken på den plassen kunden har til rådighet.

Prismessig mener han Nordanro er konkurransedyktig med andre kjøkken­leverandører.

– Og hos Elon finner du Nordens største hvitevarelager. Alt du måtte trenge til ­kjøkkenet – fra radioen og kaffemaskinen til hvitevarer og ventilasjon, finner du hos oss.

Flere artikler