Gå til hovedinnhold
11. april 2022 Medlem og partner Nyheter Partner

Spennende vårnyheter

Montér på Langnes bugner av spennende vårnyheter, mens den aller største vårnyheten er ikke til salgs: Ny daglig leder. Frode Bakke gleder seg til å ta fatt.

Frode Bakke er ny daglig leder i byggevareforretningen Montér på Langnes i Tromsø.

Bakke startet i jobben den 1. april etter å ha vært i «karantene» siden han fikk takket ja til stillingen den 1. januar i år.

– Vi begynner jo å bli vante med å sitte i karantene alle sammen på grunn av pandemien. Men jeg har altså sittet på innbytter­benken i tre måneder nå i forbindelse med at jeg kommer fra en konkurrent som selger verktøy, festemiddel og tjenester til bygg- og anleggsbransjen, forteller han. Bakke kommer fra stillingen som salgssjef i Motek AS, har alltid hatt interesse for fagfeltet og fleiper med at det å bruke verktøy trolig er en del av hans DNA.

Mye kompetanse

– Montér er den største byggevarekjeden i Norge, og favner bredest og dypest både i forhold til tjenester og service rundt produktene. Jeg kjenner morselskapet her godt fra tidligere jobber, og selskapet har hatt en spennende reise de senere år. Det som har vært gjort av endringer og omstillinger, gjør at Montér nå er rustet til å hente nye markedsandeler både i privat- og proffmarkedet.

Her hos Montér på Langnes i Tromsø, får Bonords medlemmer fem prosent bonus på alt de handler.

Førsteinntrykket han har fått av sin nye arbeidsplass er bunnsolid, og han vil tilbringe denne første tiden så mye ute på «gulvet» i byggevarehuset som overhodet mulig.

– Vi er meget sterke på kompetanse og rådgivning i Montér, har gode «gjør det selv»-veivisere, og har mye kunnskap om produktene vi selger. Det å kunne hjelpe med gode råd uansett prosjekt, er viktig for oss. Prismessig er vi konkurransedyktig med alle, men så har vi i tillegg evnen og viljen til å yte mer: For eksempel formidler vi snekkertjenester.

Vårvarene i butikk

Byggevarehuset bugner av gode tilbud og har alt tilgjengelig på en flate. 30 ansatte er klare til å bistå kundene med å gjøre gode kupp.

– Nå jobber vi med å rigge butikken for vår- og sommersesongen. Vi har planlagt mange gode kampanjer, og Bonords medlemmer får i tillegg 5 prosent bonus på alt det de handler hos oss, sier Frode Bakke i Montér.

Flere artikler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.