Gå til hovedinnhold
11. april 2022 Medlem og partner Nyheter Partner

Trygg Vakt er blitt Avarn Security

Fra og med 1. mars er Trygg Vakt blitt en del av Avarn Security. Vaktselskapet er nå tilgjengelig for Bonord-medlemmer i både Tromsø, Harstad og Hammerfest.

Jørn Olsen, og John Roger Lorentzen, begge med bakgrunn fra Trygg Vakt, er svært tilfreds med at solide og lokalkjente Trygg Vakt nå er kjøpt opp av Avarn Security. Selskapets kompetanse blir nå videreutviklet med nye muskler.

‒ Vi har allerede hatt kontakt med flere interesserte borettslag i Harstad. Dette oppkjøpet vil gjøre oss mer tilgjengelig for alle Bonords medlemmer, ikke bare for de i Tromsø, sier John Roger Lorentzen, som har hovedansvar for å følge opp Bonord-medlemmene i sin nye jobb i Avarn Security.

Styrker laget

‒ Gjennom oppkjøpet av Trygg Vakt forsterker vi tilstedeværelsen og styrker konkurransekraften vår betydelig i Tromsø-regionen, sier administrerende direktør Kjell Frode Vik i Avarn Security. Alle de 50 ansatte i Trygg Vakt er tilbudt jobb i Avarn Security. Avarn Security har de senere år har hatt en jevn økning i nye oppdrag i Tromsø-området og nå teller rundt 150 ansatte der.

‒ Helt siden oppstarten i 1987 har vi i Trygg Vakt vært opptatt av å yte god service og levere produkter og tjenester av høy kvalitet. Nå mener vi tiden er inne til å videreføre selskapets målsetninger gjennom nye eiere, og er derfor veldig fornøyd med avtalen vi har inngått. Avarn Security er godt etablert i Tromsø og kjenner markedet. Jeg har tillit til at de vil kunne videreutvikle de nære kundeforholdene som vi har skapt gjennom alle disse årene og ikke minst sørge for at alle våre ansatte blir godt ivaretatt, sier John-Roger Lorentzen, tidligere daglig leder i Trygg Vakt.

Nordisk konsern

Avarn Security er en ledende nordisk sikkerhetsleverandør til offentlige og private virksomheter samt til privatmarkedet. Leveransene spenner fra vakttjenester, alarm- og tekniske sikkerhetsløsninger, industrivern og sikkerhetsberedskap til kontroll- og rådgivningstjenester. Konsernet har rundt 16.000 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Finland og forventer å omsette for NOK 8.5 milliarder i 2022.

Flere artikler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.