Gå til hovedinnhold

Lokalene på Ishavshotellet var fylt til trengsel da konsernsjef Kurt Figenschau kunne ønske velkommen til informasjonsmøte om Øvre Kroken.

Nyheter

Overveldende interesse

Mer enn 160 mennesker valgte å stille opp da Bonord inviterte til informasjonsmøte om Øvre Kroken.

– Øvre Kroken er et største prosjektet Bonord har realisert på over 40 år, så derfor er det både gledelig og betryggende å merke at interessen er så stor som den er, sier konsernsjef Kurt Figenschau i Bonord.

De mange oppmøtte ble servert en bred gjennomgang av hele prosjektet – ikke bare de boligene som planlegges, men også hva prosjektet innebærer av klimavennlige løsninger, de tekniske valgene og ambisjonene om å utvikle Kroken som bydel.

– Vi opplever en usedvanlig stor interesse for Øvre Kroken som prosjekt, forteller eiendomsmegler Marie Traasdahl Hansen.

Langt mer enn nysgjerrighet

Eiendomsmegler Marie Traasdahl Hansen forteller at interessen for Øvre Kroken har vært veldig stor helt fra ideen ble lansert første gang.

– Men at interessen og nysgjerrigheten er stor, betyr ikke at vi på forhånd tok for gitt at så mange faktisk valgte å sette av en ettermiddag for å lære mer. Nå håper både jeg og resten av Bonord at vi vil møte mange av disse som kjøpere etter hvert, forteller hun.

– Så interessen er mer enn bare nysgjerrighet?

– Ja, det er i alle fall det bestemte inntrykket jeg har. Jeg har sittet i telefonen hele dagen, og svarer på spørsmål om prosjektet, og dette er gode, konstruktive og positive spørsmål, sier hun.

Tidslinja

12. januar:        Planene for Øvre Kroken ble politisk godkjent i KOBY
(kommune- og byutviklingsutvalget).

18. januar:        Publikum invitert til informasjonsmøte om prosjektet.

27. januar:        Frist for Bonord-medlemmene for å melde forkjøpsrett.

30. januar:        Tildelingsmøte.

31. januar:        Offisiell salgsstart.

Flere artikler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.