Gå til hovedinnhold

Beboer

Her har vi samlet aktuell informasjon til deg som er beboer i borettslag eller sameie, eller ønsker å vite mer om hvordan det er å bo i en bolig forvaltet av Bonord.

Å bo i et borettslag

Det finnes flere gode boligtyper på markedet, og borettslag er et trygt og smart valg. Her finner du ut alt som er verdt å vite om hvordan det er å bo i borettslag.

Å bo i borettslag

Hva er et borettslag og et sameie

Borettslag og sameier har mange likheter, og begge er trygge valg for deg som skal kjøpe bolig. Likevel kan det være lurt å kjenne til de viktigste forskjellene mellom det å eie i borettslag og i sameie.

Hva er et borettslag og et sameie

Utleie av din bolig

Informasjon om hvordan du kan leie ut din bolig i et borettslag eller et sameie.

 

Utleie av din bolig

Taksering fra IshavsTakst AS

IshavsTakst AS er et selskap i Bonordkonsernet og en del av Bonords tekniske tjenester. Selskapet tilbyr et bredt spekter av takseringsområder til private, boligselskaper, næringsliv og offentlige aktører.

 

Les mer om hva vi tilbyr her

Meld skade

Her kan du melde skade som beboer eller styremedlem.

Meld skade her

Informasjon om eierskifte

Her finner du skjema for eierskifte, samt prisliste.

Skjema for beboere

Fakturaspørsmål

Her kan du få svar på ofte stilte spørsmål om faktura.

Fakturaspørsmål

Skjema for beboere

Her finner du skjema for overføring av bolig til nærstående og registrering eller sletting av medeier. Merk at det er to ulike skjema for borettslag og sameie.

Skjema for beboere

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.