Gå til hovedinnhold

Utleie av din bolig

Når du bor i borettslag trenger du godkjennelse fra styret i borettslaget for å leie ut boligen din. Det er viktig at styret må til enhver tid vet hvem som bor i boligen din.

Husk at du i følge borettslagsloven må ha bodd i boligen din i minst ett år før du får lov å leie ut, og du får som regel kun leie ut for tre år om gangen.

Som eier av boligen er det også ditt ansvar å påse at felleskostnadene blir betalt hver måned, og at leietaker ikke bryter borettslagets ordensregler eller forårsaker skader eller annet mislighold overfor borettslaget.

Du søker om utleie ved å logge inn på Min side. Velg punktet «min bolig» hvor du vil finne søknadskjema for utleie. Bonord kan også saksbehandle denne, da tilkommer et gebyr på 650,-

Søknaden går da til godkjenning hos styret i borettslaget. Er ikke søknaden behandlet inne 30 dager, ansees søknaden som godkjent i henhold til lovverket.

Flere artikler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.