Gå til hovedinnhold

Bonord boligswitch

Trygt boligbytte
med Switch

Switch boligbytte gjør det tryggere å kjøpe nybygg.

Bonord ønsker at alle som kjøper nybyggbolig skal kunne gjøre et trygt boligkjøp. Derfor lanserer vi nå Switch boligbytte en løsning som gjør det tryggere å kjøpe nybygg.

Switch boligbytte er en garanti for at du ikke blir sittende med doble rentekostnader. Med denne løsningen ønsker vi å trygge din beslutning om kjøp av nybyggbolig hos Bonord ved å dekke rentekostnadene på boligen du allerede har. Vi dekker rentekostnadene fra overtakelse og frem til du har solgt, med inntil 10.000 kr per måned i inntil 12 måneder.

Det eneste du må gjøre er å legge den nåværende boligen din ut for salg minimum fem måneder før overtakelse av den nye. Her kan du får du hjelp fra Bonord sine meglere i Garanti Eiendomsmegling, som i løpet av perioden frem til overtakelsen kan bistå med å gjøre boligen din salgsklar, slik at du får så god pris for den som overhodet mulig.

Jeg vil vite mer om Switch boligbytte

* Alle kan søke om Bonord bolig-switch, men det er Garanti Eiendomsmegling og Bonord som beslutter hvem som får tilbudet

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.