Gå til hovedinnhold

Visjon og verdier

Vi bygger Nord-Norge!

Vår visjon er: Vi bygger Nord-Norge

For å oppnå dette har vi tre overordnede mål. Disse er:

  • Verdensmester i kundeservice
  • Grønt i alt vi gjør
  • Vekst

Vi skal være en sterk og trygg boligaktør og utvikler av gode lokalsamfunn i Nord-Norge. Det har vi gjort i mer enn 75 år – og skal fortsette med det langt inn i fremtiden.

Våre verdier

Kompetent

Våre medarbeidere, ledere og styre skal ha riktig og god kompetanse som dekker alle våre virksomhetsfelt. Vi skal være en lærende organisasjon som utvikler seg i takt med våre og våre kunders utfordringer. Alle medarbeidere i vår organisasjon skal ha mulighet til å utvikle seg faglig og personlig.

Engasjert

Vårt engasjement skal gi fremdrift, utvikling og spre entusiasme.
Vi skal være synlige ved å engasjere oss i samfunnsdebatten om eiendomspolitikk og andre relevante områder, i media og aktuelle nettverk lokalt og nasjonalt.

Fremtidsrettet

Gjennom samarbeid med andre skal vi ha et aktivt fokus på å skape innovasjon for egen organisasjon, og våre kunder i alle ledd. Vi skal bidra til det grønne skiftet, gjennom aktivt å arbeide med å legge til rette for bærekraft i alt vi gjør.

Lagspiller

Vi skal være til stede for hverandre, og være en inkluderende, ærlig organisasjon hvor alle viser respekt for hverandres forskjeller.
Boligbyggelaget har et uttalt boligsosialt perspektiv.
Våre kunder skal oppleve at vi er profesjonelle, til stede for dem, og er en god samarbeidspartner i de utfordringer de møter i sin rolle.

Flere artikler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.