Gå til hovedinnhold

Overføre medlemskap

Overføre medlemskap

Du kan overføre medlemskapet ditt til noen du har et slektskapsforhold med, til ektefelle og til samboer (samboer forutsetter samme Folkeregistrerte i minimum to år). Medlemmets eller ektefellens/samboers slektninger i direkte opp- eller nedstigende linje. Medlemmets eller ektefellens/samboers fosterbarn som faktisk står i samme stilling som livsarving. Medlemmets eller ektefellens/samboers søsken. Tilhører medlemskapet en bedrift, kan den overføres til ansatte. Medlemskap knyttet til dødsbo kan også overføres. Her gjelder egne regler for dokumentasjon. Dersom medlemskapet skal brukes til å melde forkjøpsrett - beregn én virkedag til overføringen. Selve overføringen er gratis, men påløpt kontingent må være betalt før overføring kan foretas. Et medlemskap i BONORD kan overføres flere ganger Viktig! Et medlemskap som er tilknyttet en borettslagsleilighet kan ikke overføres eller byttes, med mindre andelen overføres sammen med boligen. Dette betyr i praksis at dersom medlemmet eier en tilknyttet BONORDbolig må boligen overføres sammen med medlemskapet.

"Må fylles ut" indicates required fields

Overføre medlemskap

Her kan du overføre medlemskap

Jeg vil overføre medlemskap fra:

Navn:Må fylles ut
Fyll ut din adresse her:Må fylles ut
Max. file size: 200 MB.
Bevis på din identitet må legges ved. Du kan for eksempel ta bilde av din legitimasjon med mobilen og laste bildet opp her.
Jeg ønsker å forbli medlem i Bonord
Du kan velge å forbli medlem hos oss ved å tegne nytt medlemskap for deg selv. Vi sender da ny faktura til deg.

Jeg ønsker å overføre til:

NavnMå fylles ut
Addresse
DD dot MM dot YYYY
Du kan overføre medlemskapet ditt til et familiemedlem, til ektefelle eller samboer, velg fra listen.

Dokumentasjon

Dokumentasjon kreves kun ved overføring av medlemskap i forbindelse med dødsfall.
Max. file size: 200 MB.
Ved overføring av medlemskap i forbindelse med dødsfall trenger vi en skriftlig bekreftelse på at overføringen godkjennes av øvrige arvinger.
Max. file size: 200 MB.
Ved overføring i forbindelse med arv, trengervi kopi av skifteattest
Samtykke:Må fylles ut

Flere artikler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.