Gå til hovedinnhold

Ordinær generalforsamling Boligbyggelaget Nord 2022

I år avholder Bonord sin ordinære generalforsamling som følger:

Torsdag 12.mai 2022 kl. 1800, TUIL ARENA i Tromsø. I tillegg vil det være mulig for de delegerte å delta digitalt gjennom TEAMS.

Alle deltagere, både de som deltar fysisk og de som deltar digitalt, må i år registrere seg. Dette pga av avstemmingen som skjer digitalt både for de som deltar fysisk og de som er med på TEAMS. I forkant av møtet vil du få oversendt en lenke til selve TEAMSmøtet. Det er en enkel registrering og beskrivelse av hvordan gjennomføre denne ligger ved i sakspapirene.

Sakspapirer og årsmelding finner du her:

Bonord er svært opptatt av at flest mulig deltar på vår generalforsamling. Dette er svært viktig for bredden i vårt medlemsdemokrati. Vi håper derfor at deres boligselskap stiller med alle delegater som delegatordningen åpner for, og at du som er trukket ut blant medlemmene som ikke bor i et tilsluttet borettslag har mulighet til å delta!

Har du spørsmål knyttet til vår generalforsamling eller utfordringer med registreringen, så kan vårt kundesenter kontaktes på post@bonord.no eller 77 60 32 00.

Vennlig hilsen og vel møtt!

Kurt Figenschau
Adm.direktør
Boligbyggelaget Nord

Flere artikler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.