Gå til hovedinnhold

Rådgiving og oppfølging

Hjelp fra en av våre rådgivere vil gjøre det lettere for deg å ta forsvarlige og trygge avgjørelser. Med vår erfaring og kompetanse kan du stole på at vi har kontroll.

La oss hjelpe deg å bli bedre

Vi tilbyr rådgivning for styret om daglig drift av boligselskapet. Våre rådgivere kan blant annet følge opp forsikring av eiendom, bistå ved utarbeidelse av årsmelding og delta i årsmøter og generalforsamlinger.

Vår jurist og samarbeidende advokater, har lang erfaring med problemstillinger knyttet til bolig- og eiendomsrett. Vi kan derfor hjelpe styreledere med juridiske råd, saker og bistå boligselskapet ved kontakt mot offentlige myndigheter og private aktører.

Styresekretær

Bonord kan også tilby styresekretærer som hjelper styret med det administrative arbeidet. Vi skreddersyr tjenesten til ditt boligselskap og tar oss gjerne av planlegging, gjennomføring og oppfølging av styremøtene.

Styrerådgivning

Vi bidrar til å gjøre styrearbeidet enklere! Styrerådgivning I tillegg til å veilede styret i den daglige driften er Bonord en verdiskapende problemløser.

Det å være tillitsvalgt i et boligselskap betyr ikke at styret må gjøre alt selv. Ved å benytte Bonord som ekstern rådgiver kan dere være sikker på å få et godt beslutningsgrunnlag i styrearbeidet, og en enklere styrehverdag.

Bonord har rådgivere som kan bistå på blant annet følgende områder:

  • Møteledelse og protokollføring
  • Saksforberedelse
  • Deltakelse på styremøter/beboermøter
  • Økonomiske analyser
  • Låneberegninger
  • Økonomisk oppfølging ved rehabilitering

Listen er naturligvis ikke uttømmende – vi skreddersyr løsninger for ditt boligselskap!

Flere artikler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.