Gå til hovedinnhold

Rehabilitering og vedlikehold

Vår tekniske avdeling kan hjelpe deg med alt innen vedlikehold og oppgradering.

Vi gjennomfører anbudskonkurranser, koordinere med entreprenør og tar på oss prosjektledelsen i alle typer prosjekt. Vår tekniske avdeling består av ingeniører, takstmenn og rådgivere som har lang erfaring med vedlikehold og drift av bygninger, lekeplasser og uteområder.

Du kan være trygg på at vi jobber i samsvar med regelverk, kontrakter og god byggeskikk. Teknisk avdeling tilbyr blant annet vedlikeholdsplan, HMS-system, bistand ved skadesaker, og teknisk rådgiving.

Styret har ansvar for helse, miljø og sikkerhet i boligselskapet. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for oppfølging av kravene til HMS, heisavtaler, skadesaker og for planlegging av vedlikeholdsarbeid.

Nedenfor ser du et utvalg av tjenester vi kan tilby ditt boligselskap. Finner du ikke akkurat det du er ute etter, så ta kontakt. Vi hjelper deg med alt som har med dine bygg og eiendom å gjøre.

Vi kan hjelpe med

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.