Gå til hovedinnhold

Plussplan

Behovet for vedlikehold starter når bygningen tas i bruk. Det kan være fornuftig å benytte et web-basert system for å ha en god oversikt over behovet for vedlikehold og oppgradering av bygningsmassen.

Plussplan er et slikt web-basert system. Styret får en god oversikt over kostnader knyttet til vedlikehold og oppgraderinger 10 år framover. Dette gir en god forutsigbarhet og god kontroll på fremtidige vedlikeholdskostnader. Den gjør det enklere å planlegge i forhold til økonomi og eventuelle endringer i felleskostnader. Planen oppdateres ca hvert 2. år.

Plussplan utarbeides av byggetekniske fagfolk, og det lages en egen hjemmeside med tilgang til vedlikeholds- og oppgraderingsplanen, historikk, tegninger, bilder m.m., samt mulighet for å selv legge inn tegninger, rapporter, bilder o.l.. Gjennom Plussplan får styret gode råd til planlegging av vedlikeholdet, og hvilke tiltak som bør igangsettes.

Plussplan samler alt på ett sted. Den er lett tilgjengelig på web, og sikrer kontinuitet og erfaringsoverføring fra styre til styre. Det er i tillegg mulighet for å få støtte fra Husbanken for å få utarbeidet en Plussplan. Vi i Bonord kan bistå boligselskapet med å søke om det.

Flere artikler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.