Gå til hovedinnhold

Vann og elsjekk

Vann og elsjekk, og markedets beste Totalforsikring

Skadesaker henger ofte i sammenheng med vedlikehold og kontroll
Bonord har forsikringsrådgivere som kan hjelpe dere med å innhente tilbud på Totalforsikring.

Vår skadebehandler står klar til å hjelpe Totalforsikringskunder når skade oppstår.

Totalforsikring er boligbyggelagenes egen forsikring, og gjennom denne forsikringen dekkes det meste av borettslagets / sameiets forsikringsbehov.

Når en skade oppstår eller avdekkes, kreves det erfaring og kompetanse. For borettslag og sameier som har Totalforsikring, vil Bonord sin skadebehandler bistå gjennom hele prosessen.

Hva som skal gjøres og i hvilken rekkefølge det blir gjort kan ha stor betydning for både skadeomfang og økonomi. Er dette en skade som forsikringen dekker? Er det boligselskapets eller andelseiers ansvar? Bonord kan være boligselskapets representant overfor både forsikringsselskap og håndverkere, og i tillegg besørge nødvendige tiltak, reparasjoner og utbedringer.

De fleste skadeutbetalinger skyldes vannskader.

Det er langt større sannsynlighet for å få en vannskade enn et innbrudd. Konsekvensene kan også bli mye større. I boligen er det mange risikopunkter som bør sjekkes. Rør, koblinger, kraner og sluk må kontrolleres på jakt etter lekkasjer og feil. Varmtvannsbereder, vaskemaskin og ikke minst oppvaskmaskin er i stadig bruk, og slitasje/alder øker risikoen for vannskade.

Erfaring viser at mange skader unngås dersom vannsjekk gjennomføres i boligselskapet.

Ved Totalforsikring kan vannsjekken utløse rabatt på forsikringspremien.

Rundt halvparten av alle boligbranner skyldes feil i el-anlegget eller uaktsom bruk av elektriske apparater.*

El-relatert brann er noe folk flest er redd for. Med el-sjekken skal beboerne i boligselskapet føle seg trygge  på at det har vært faglig kontroll på el-anlegget i egen bolig, at den samme kontrollen er utført i alle andeler  i boligselskapet, og at avvik er utbedret etter kontrollen.

Hvis laget har Totalforsikring kan el-sjekken utløse rabatt på forsikringspremien.

* kilde: www.brannvernforeningen.no

Flere artikler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.