Gå til hovedinnhold

Trygg boligreise med Bonord

Du skal føle deg trygg når du kjøper ny bolig fra Bonord. Vi har våre sjekklister og rutiner før overtakelse, for å være helt sikker på at du er fornøyd.

Overtakelse og innflytting

Noen uker før overtakelse går du, en representant fra utbygger samt entreprenør sammen på en ferdigbefaring der vi går gjennom din bolig. Inne i boligen sjekker vi at alle leveranser og kvaliteter er utført etter avtale. Det skrives protokoll, og her fører vi opp eventuelle mangler og hva som skal utbedres når.

 

Dagen er kommet – du overtar boligen

På overtakelsesdagen møtes du, representant fra Bonord og vår entreprenør igjen for signering av overtakelsesprotokoll for din nye bolig. Nå er også innvendige fellesarealer ferdig bygget og du kan ta sportsbod og parkering-/garasjesplass nærmere i ettersyn. Feil eller mangler som ble oppdaget på ferdigbefaringen gås igjennom, for å sjekke at alt er som det skal. Skulle det fremdeles mangle noe, noteres dette i overtakelsesprotokollen som begge parter signerer.

 

Endelig oppgjør

I god tid før overtakelse sender vi et oppgjørsbrev, slik at du og banken din kan sluttføre oppgjørsprosessen. Dette for å sikre at oppgjøret for boligene og eventuelle tilvalg er bekreftet betalt.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.