Gå til hovedinnhold

Våre boliger

Som medlem i Bonord stiller du fremst i køen på brukte boliger i tilknyttede borettslag og i nye boliger i våre boligprosjekt.

Boliger på forkjøpsrett

Forkjøpsretten er din viktigste fordel som medlem i Bonord. Her ser du boligene som er utlyst på forkjøpsrett. Som hovedregel er frist for å melde forkjøpsrett mandag kl. 14, med unntak av helligdager.

Boliger på forkjøpsrett

Slik fungerer forkjøpsretten

Forkjøpsretten må utlyses før en borettslagsbolig får ny eier. Det er selger som bestemmer når utlysningen skal skje. Ved fohåndsavklaring utlyses boligen før den legges ut på det åpne markedet. Ved fastprisavklaring har selger allerede godtatt et bud på boligen før forkjøpsretten lyses ut. Egne regler gjelder om du skal benytte ditt medlemskap for å melde forkjøpsrett på boliger i andre byer tilknyttet Storbysamarbeidet.

Les mer

Nye boligprosjekter

Ønsker du siste nytt om våre nye boliger? Her finner du aktuell informasjon om Bonords nyboligprosjekter, og du kan melde din interesse.

Nye boligprosjekter

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.