Gå til hovedinnhold

Våre boligprosjekter

Vi bygger og planlegger nye boliger og nabolag flere steder i Nord-Norge. Som Bonord medlem har du forkjøpsrett. Se hva vi har til salg og hva som kommer der du ønsker å bo.

I SALG NÅ

Øvre Kroken

Tromsø

I en bydel i endring skapes ditt nye kvalitetsliv. Vi bygger rundt 470 hjem, med og uten utleie. Øvre Kroken byr på Tromsøs aller heftigste utsikt. Stuevinduet blir et eget underholdningssenter, med himmelske solforhold og eventyrlig utsikt. I kulissene; de majestetiske fjellene i Lyngen og på Kvaløya. I hovedrollen; Tromsø-byens lys og vekst.

Vår egen visjon for prosjektet er at vi skal skape det varmeste, grønneste og mest nytenkende bydelsprosjektet i Nord-Norge. Noensinne. Fellesløsningene skal bidra til et varmt nærmiljø. Nye samarbeid skal bygge bydelen. Nye finansieringsløsninger skal hjelpe flere inn i boligmarkedet. Først ut er Soltunet med totalt 105 leiligheter fra ca. 47 til 190 kvadratmeter inkludert innglasset areal.

Les mer om prosjektet her

I SALG NÅ

Byhagen Larsneset

Harstad

Med Byhagen på Larsneset får Harstad et boligtilbud byen aldri har sett maken til. Rundt 120 topp moderne leiligheter fra ca. 31 til 166 kvadratmeter og en standard som overgår det meste. Du bor rett ved bryggekanten med suveren utsikt mot Rolla, fjellene på Grytøya og Trondenes Kirke. Fjellene i horisonten mot en himmel som maler nye bilder hver dag, de evig endrende formene på havet og lyden fra båtliv – her blir du omgitt av de beste kvalitetene i landsdelen vår.

Mellom bygningene får du og de andre beboerne en solrik hage på hele 4000 kvadratmeter, stor nok til både sosiale omgang og stille egentid. Gress, trær, stier og benker – et eget, lyst og romslig grøntareal for dere selv midt i byen, ulikt noe annet sted. I Byhagen ligger også alle byens eksisterende tilbud i gåavstand. I tillegg får du et variert og spennende utvalg av shopping, servicetilbud, kultur og opplevelser rett under leiligheten din, bare en heistur unna. Her kan du bokstavelig talt gjøre innkjøpene du trenger i tøflene dine.

Les mer om prosjektet her

I SALG NÅ

Heimenjorda Borettslag

Borkenes, Harstad

Heimenjorda borettslag er et etterlengtet prosjekt for alle med et hjerte for Borkenes. 15 moderne og lettstelte leiligheter med privat balkong og adgang til  felles uteområde, er klare for salg. Alle leilighetene har fantastisk utsikt mot Kveøya og alpene på Hinnøya, og svært gode solforhold.

Leilighetene varierer i størrelse, har fra 2 til 4 rom og leveres med sentralvarme, høyhastighets fiber, parkett i alle oppholdsrom, flislagte bad og funksjonelt kjøkken med høy kvalitet. Bygget består av 4 etasjer og har et moderne, lyst og stedtilpasset uttrykk. Alle leilighetene har parkering i åpent parkeringsanlegg i underetasjen, med heis til alle etasjer.

Les mer om prosjektet her

KOMMER FOR SALG

Bryggekanten

Harstad

På Bryggekanten bor du midt i sentrum, omgitt av alt du trenger på alle kanter. Samtidig får du også havet et lite steinkast unna, med båtliv og badstupram. Mot horisonten strekker fjellene på Rolla og Andørja seg mot himmelen – Naturopplevelsene turister reiser flere tusen kilometer for å se i noen få dager, får du oppleve hele året.

Dette blir et enkeltstående bygg på fem etasjer med til sammen 31 leiligheter, fra kompakte enheter inspirert av industrielle «New York apartments» til større hjem. Flere av leilighetene får balkong med utsikt til indre havn, det blir stor privat terrasse i bakgården, samt takterrasse med heis hele veien opp. Nordlys og midnattssol, havblikk og uvær, lyset fra båtene og den levende byen rundt deg – Her får du orkesterplass til alt.

Les mer om prosjektet her

KOMMER FOR SALG

Coop

Finnsnes

«Coop Nord SA ønsker å bygge et nytt senter for dagligvarer, kafé og annen detaljhandel som erstatning for dagens butikk i Torggata. Butikksenteret ligger med en åpen glassfasade og innganger langs en ny gangveg og fortau fra Finnsnes torg. Senteret blir enkelt tilgjengelig for alle, både utvendig og innvendig, med sydvendte uteområder og utekafé skjermet for biltrafikk, og med fin utsikt over Finnsnes havn.

I samme prosjekt skal samarbeidspartner Bonord Eiendomsutvikling AS etablere ca. 35 boliger og felles park på taket av butikksenteret. Den felles og allment tilgjengelig parken, med lekeplasser og uteareal for boligene, er vindskjermet og soleksponert, og blir et visuelt sammenhengende grøntdrag fra Torggata til Smørhusbakken. De nye boligene er av varierende typer og størrelse, med rekkehus mot vest, og en boligblokk med to-, tre- og fireromsleiligheter, i fire etasjer mot øst.»

Arkitekt Gisle Løkken i 70°N arkitektur

KOMMER FOR SALG

Sandnes

Tromsø

Planlagt ca. 390 enheter over 3-5 salgstrinn.

Ferdigstilte prosjekter

Leilighetene i disse prosjektene er ferdigstilte og klar for innflytting.

Velkommen til visning! 

Bestill visning her

I SALG NÅ

Senteret Borettslag Kanebogen

Harstad

Den sentrale beliggenheten gir deg sjansen til et aktivt liv. Du bor nært kafeer, kjøpesenter med 60 butikker, treningssenter, bowlinghall, tannlege, legesenter, busstopp, naturen i form av bl.a Gangsåstoppen og badestranden i Kanebogen. Like i nærheten ligger det også flere idrettsanlegg og skoler samt at det er god barnehagedekning og mange spennende tilbud i nærområdet. Det er fire kilometer til Harstad sentrum og skal lages gang- og sykkelstier inn til sentrum.

Utsolgte prosjekter

Disse prosjektene er ferdigstilt og utsolgt.

UTSOLGT

Seljestad Boligpark

Harstad

Et liv i Seljestad Boligpark vil forenkle hverdagen, fjerne tidsslukere og gi deg rom til mye av det du kanskje savner eller har dårlig samvittighet for i dag. Det unike ved Seljestad Boligpark er at det også er nært «alt». Mange er nært noe, men her får du virkelig nærhet til alt det praktiske du trenger å handle i hverdagen. Du er bare noen få hundre meter å oppleve naturopplevelser enten det er til fjells eller på havet. Folkeparken, Landsåsen opp mot Musvannet og båthavna i Harstadbotn er alle i gangavstand fra leiligheten din. Det er en fin spaser- eller sykkeltur inn til sentrum, og vil du kjøre er du innenfor bomringen. Du vil også bo nært flere av de største arbeidsplassene i Harstad. Nærhet gir besparelser i tid og penger. Nærhet er et vakkert ord, men også mye mer, når du velger å bo i en leilighet i Seljestad Boligpark.