Gå til hovedinnhold

Byhagen Larsneset

Et nytt kapittel i en gammel historie

Trinn 1 i salg nå!

41 leiligheter

Pris: kr. 2 400 000 – kr. 10 300 000

Størrelse: 43 – 166 kvadrat

Soverom: 1 – 3

Første salgstrinn har 41 leiligheter fra 43 – 166 kvadratmeter. Leilighetene er fordelt på to punkthus ytterst mot brygga, med premium beliggenhet som virkelig fortjener uttrykket spektakulær, både ut mot havet eller inn mot hagen. Beliggenheten har enestående solforhold og utsikt og leilighetene har meget god standard.

Meld din interesse

Trinn 2 i salg nå!

22 leiligheter

Pris: kr. 2 190 000 – kr. 6 700 000

Størrelse: 31 – 92 kvadrat

Soverom: 1 – 3

I trinn to av Byhagen lanserer vi to-, tre- og fireroms leiligheter fra 31 til 92 kvadratmeter. Dette blir perfekte boliger for blant annet yngre førstegangskjøpere og par hvor barna har flyttet ut av redet. Byggetrinn to tar for seg bygg 4 som blir liggende parallelt med kaia. Her velger du utsikten du liker best, enden ut mot havet eller inn mot hagen. Det fabelaktige tilbudet med den 4000 kvadratmeter store Byhagen og tilgjengeligheten til kjøpesenteret i etasjene under deler du likt med alle de andre beboerne, uansett hvilken retning du ønsker å bosette deg i.

Meld din interesse

Utsikten, havet og hagen – det beste byen kan by på i sentrum

Med Byhagen på Larsneset får Harstad et boligtilbud byen aldri har sett maken til. Rundt 120 topp moderne leiligheter fra ca. 31 til 166 kvadratmeter og en standard som overgår det meste. Du bor rett ved bryggekanten med suveren utsikt mot Rolla, fjellene på Grytøya og Trondenes Kirke. Fjellene i horisonten mot en himmel som maler nye bilder hver dag, de evig endrende formene på havet og lyden fra båtliv – her blir du omgitt av de beste kvalitetene i landsdelen vår.

Se boligene i vår boligvelger

BYHAGEN

Et navn som sier alt

Mellom bygningene får du og de andre beboerne en solrik hage på hele 4000 kvadratmeter, stor nok til både sosiale omgang og stille egentid. Gress, trær, stier og benker – et eget, lyst og romslig grøntareal for dere selv midt i byen, ulikt noe annet sted. Alle i Harstad kommer til å vite om hagen. Og du kan bo i den.

Se utviklingen på byggeplassen

GANGAVSTAND

Byens tilbud for dine føtter – og like under

I Byhagen ligger alle byens eksisterende tilbud i gåavstand. I tillegg får du et variert og spennende utvalg av shopping, servicetilbud, kultur og opplevelser rett under leiligheten din, bare en heistur unna. Her kan du bokstavelig talt gjøre innkjøpene du trenger i tøflene dine.

Les siste nytt her!

Informasjon om Byhagen Larsneset

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så du vil bli oppdatert i forhold til nyheter og frister.

Ditt navn
Ditt samtykke(Påkrevd)

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.