Gå til hovedinnhold

Øvre Kroken

En bydel i rivende utvikling. Urban idyll med magisk utsikt og et hjem for fremtiden. Vi ser frem til å dele reisen med deg.

Den urbane idyll

Øvre Kroken byr på Tromsøs aller heftigste utsikt. Stuevinduet blir et eget underholdningssenter, med himmelske solforhold og eventyrlig utsikt. I kulissene; de majestetiske fjellene i Lyngen og på Kvaløya. I hovedrollen; Tromsø-byens lys og vekst.

Fra ytterdøra lager vi ski in/ski out rett til skiløypa og alpinbakken. Om sommeren er det de nære fjellturene, fjæra og flere friluftsområder som lokker deg ut i sola.

Kroken byr også på alt du trenger i hverdagen. Bussen til sentrum går så ofte at du ikke trenger å sjekke ruta. En ny buss er alltid rundt hjørnet!

Meld din interesse

Nytenkende løsninger

Øvre Kroken blir et helt unikt bokonsept med nytenkende fremtidsløsninger. Bonord boligene skal sette en ny standard for ditt kvalitetsliv. Her kommer både store leiligheter med mulighet for utleie, to-etasjes familieboliger og boliger skreddersydd for førstegangsetablerere. Det blir også flotte uteområder og lekeplasser å møtes på.

Blant fellesfasilitetene finner vi store oppholdsrom med kaffemaskin, scene og co-working-område. Du finner også selskapslokale med storkjøkken, egen gjesteleilighet og treningsrom. Her legges det til rette for varm og inkluderende nabokvalitet.

Siste nytt finner du her!

Et hjem for fremtiden

Fremtiden er smart, og det skal boligene i prosjektet også være.

I tillegg er fremtiden grønn, og et av Bonords bidrag er å bygge boliger som tar bedre vare på planeten vår. I Øvre Kroken bygger vi for første gang etter den verdensledende bærekraftstandarden BREEAM. Dette sikrer at alle de viktigste aspektene ved bærekraft er tatt hensyn til.

Vi skal blant annet fange vår egen energi fra solceller, noe som faktisk reduserer strømregningen din. Det kommer også elbil- og elsykkelladere lett tilgjengelig, og alle boliger får egen vannmåler.

En bydel i utvikling

Det er flere enn Bonord som bygger og satser i vår nye bydel. Området er i en rivende utvikling og det er de nærmeste årene planlagt 1350 nye boliger i nærområdet. Alpinbakken planlegger nye løyper, stolheis, både sommer- og vinteraktiviteter og utvidet cafeområde.

Coop Nord vil oppgradere Krokensenteret. Og i front – Kroken og omegns bydelsråd som aktive og dyktige pådrivere for utviklingen av hele området. Følg med prosjektet og få vite mer!

Bonord medlemskap som inngangsbillett

Øvre Kroken utvikles av Bonord, Nord Norges største boligbyggelag med nesten 25.000 medlemmer. Å kjøpe en Bonord-bolig er både trygt og smart. Vi er med deg hele veien, fra et trygt salg av din eksisterende bolig, og videre etter du har flyttet inn i ditt nye hjem.

Er du medlem i Bonord eller et annet boligbyggerlag i Storbyalliansen har du en eksklusiv forkjøpsrett i Øvre Kroken.

Forkjøpsrett betyr at du som medlem kan velge din drømmeleilighet før prosjektet legges åpent ut for salg. Les mer om forkjøpsrett her.

Som medlem får du også andre fordeler som salgsgaranti, starthjelp for førstegangskjøpere, boligbyttegaranti og en rekke gode priser hos våre mange partnere.

Bli Bonord-medlem

Ønsker du mer informasjon om Øvre Kroken?

Meld deg som interessent for å få mer informasjon om prosjektet

Meld din interesse her

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernerklæring. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.